Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Corporate Product Safety Manager jobb i Gruvön på BillerudKorsnäs AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Corporate Product Safety Manager på BillerudKorsnäs AB

Corporate Product Safety Manager

BillerudKorsnäs AB Gruvön, Värmlands län Heltid
Beskrivning av befattning

Fast anställning

TillsvidareanställningBefattning

Corporate Product Safety ManagerBeskrivning av tjänsten

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en mer hållbar framtid? Vi söker en Corporate Product Safety Manager som kommer ha i uppdrag att driva, leda och säkerställa implementering av BillerudKorsnäs produkt- och livsmedelssäkerhetsarbete tillsammans med bruken. Vilken möjlighet för dig som vill fortsätta utvecklas inom ditt expertområde!

Vi erbjuder dig chansen att få arbeta med koncernövergripande frågor kopplat till produktsäkerhet. En nyckelroll inom bolaget där du får vara med att påverka med din expertis. Du får dessutom vara en del av ett team experter och arbeta med förbättringar som gynnar både bruken och bolagets produktutvecklingsprocesser.  

Placeringsort för rollen är på något av våra bruk i Karlsborg, Gävle, Frövi, Skärblacka eller Gruvön alternativt på vårt huvudkontor i Solna. Resor i tjänsten förekommer regelbundet.

Beskrivning av tjänsten

Du kommer att ha en central roll för att skapa och förespråka en väl utvecklad produktsäkerhetskultur som genomsyrar organisationen. Du kommer också ha en produktsäkerhetsspecialist rapporterande till dig. En stor del av arbetet går ut på att säkerställa att vi har effektiva processer som resulterar i att bolaget identifierar, förstår och lever upp till regulatoriska krav, kundkrav och andra relevanta externa krav och förväntningar inom produktsäkerhetsområdet.

Att delta i branschorganisationssamarbeten och andra samverkansorganisationer avseende produkt- och livsmedelssäkerhetsfrågor är något som ingår i tjänsten.Kvalifikationer

Vi söker en driven person som uppskattar en roll som spänner över flera delar av organisationen och som kan koordinera, stötta och vara sakkunnig i produktsäkerhet för både interna och externa intressenter. Vidare har du:

  • Naturvetenskaplig universitetsexamen eller motsvarande.
  • 10+ års arbetslivserfarenhet inom produkt- och livsmedelssäkerhetsområdet.
  • Relevanta kunskaper för regelverk inom produkt- och livsmedelsäkerhet och kan bistå organisationen i frågor som rör regelverk för kemikalier, ledningssystem och certifieringar.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Tidigare erfarenheter från vår bransch är meriterande.


Personliga egenskaper

För att lyckas i den här rollen trivs du med att ha stort ansvar och har en naturlig fallenhet för att visa på vikten av ett starkt säkerhetsarbete som driver produktsäkerhetsarbete framåt. Du har god förmåga att kommunicera och lösa problem som skapar goda samarbeten med både interna och externa parter. Du kan se uppgifter från ett helhetsperspektiv, har en hög integritet och är strukturerad.  Du kommer att trivas hos oss om du delar vår värdegrund, att ta ansvar, samarbeta, tänka nytt och skapa värde.Kontakt

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Sofia Hidén, Director ESQ [ Email address blocked ]Sista dag för ansökan

2021-10-31Ansökningsinformation

Välkommen med din ansökan senast 2021-10-31

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 2021-777