Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Corporate IT Sourcing Manager på ICA

Corporate IT Sourcing Manager

ICA Solna, Stockholms län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Har du ett brinnande intresse för IT inköp av olika slag? Välkommen till oss på ICA Gruppen och till Corporate IT Sourcing & Vendor Management som har det övergripande ansvaret för IT inköp och leverantörstyrning inom ICA Gruppen.   

  

Det här är ditt blivande jobb  

Du kommer att ingå i en specialistfunktion för IT-inköp och leverantörstyrning inom IT. Du kommer mestadels att arbeta med inköp och sourcing, förhandling och att säkerställa bra IT-avtal, men till viss del även med uppföljning och efterlevnad. Rollen innebär att vara den som är sammanhållande, koordinerar respektive genomför IT-upphandlingar eller IT-inköpsaktiviteter inom ICA Gruppen. Detta kommer du att göra tillsammans med respektive tjänsteägare samt med de lokala IT-avdelningarna.  

I rollen ingår också att stödja, utbilda och samverka med våra lokala IT-avdelningar vad gäller ramverk, processer, guidelines och verktygsstöd inom IT Sourcing & Vendor Management.  Rollen är placerad på ICAs huvudkontor i Solna. 

  

 

Vem är du?  

Vi söker dig som idag arbetar som specialist inom IT-inköp i en centraliserad inköpsfunktion. Du har minst 3-4 års erfarenhet att arbeta inom IT-inköp och avtalshantering samt känner ett starkt engagemang i att arbeta i en roll som denna.    

   
Kontaktinformation  
Frågor om tjänsten besvaras av Rekryterande chef Mikael Källman, 072-220 02 37  
Frågor om rekryteringen besvaras av Markus Koppari, 072-220 28 31 

 

Sista dag för ansökan  

Välkommen med din ansökan 12 mars 2021.  Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat.  

  

Om ICA  

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet  

 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: R0012356