Jobbet Corporate Finance Analyst har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Corporate Finance Analyst publicerad av SJR AB

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du i början av din karriär inom Corporate Finance och vill ge den en extra snabb och rolig skjuts i spännande riktning inom en nyetablerad och entreprenöriell verksamhet? Uppskattar du att få ingå i ett icke-hierarkiskt kompetent team där du snabbt får stort ansvar? Då kan du vara vår nästa viktiga medarbetare!   

Vilka är vi?

Avdelningen Corporate Finance är en del av Nord Fondkommission AB (”Nord”). Nord har framgångsrikt hjälpt mer än 50 företag att växa genom att resa över 1,5 miljarder SEK via sitt investeringsnätverk sedan 2015. Nord hjälper små och medelstora företag att skräddarsy en finansieringslösning utifrån kundens behov inom såväl skuldfinansiering och aktiemarknadstransaktioner.

Nord har en stark placing power och genomför publika transaktioner såväl som riktade erbjudanden till ett omfattande nätverk av institutioner, kapitalförvaltare och privatpersoner. Nord tar ett helhetsansvar och bygger en långsiktig relation med kunden.

Nord är i en spännande utvecklingsfas och utvecklar ständigt sitt utbud av tjänster och vår plattform.

Din roll

I din roll som analytiker kommer du från dag ett få möjlighet att aktivt bidra i pågående transaktioner inom såväl ECM som DCM samt ta ansvar och ägarskap för nyckelprocesser såsom förberedelse av investeringsmaterial, riskbedömning och kvalitativa och kvantitativa analyser.

Dina arbetsuppgifter kommer att sträcka sig från grundläggande bolagsanalyser till att skapa investeringsmaterial, utvärdera nya potentiella transaktioner, ta kontakt med samarbetspartners och övervaka utestående produkter.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som analytiker ser vi att du är en person med stark drivkraft att ta initiativ och arbeta självständigt samtidigt som du behåller en hög grad av kvalitetsmedvetande. Som person är du kreativ, har förmåga att identifiera och lösa problem samt noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt.

För att passa in hos oss tror vi att du har:

  • Minst två års erfarenhet från Investment Banking eller liknande arbetserfarenhet 
  • Relevant akademisk bakgrund
  • Positivt tankesätt och ett entusiastiskt arbetssätt
  • Genuint intresse för den finansiella marknaden
  • Förmåga att producera högkvalitativt arbete
  • Starka analytiska och numeriska färdigheter
  • Mycket goda kunskaper i MS Excel och Powerpoint
  • Flytande kunskaper i både svenska och engelska.

Vad erbjuder Nord?

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter att snabbt avancera, få en ledande roll i teamet och vara med i etableringen av Nords Corporate Finance. Hos Nord värderas utöver spetskompetens och driv personliga egenskaper och möjligheten till work life balance och en flexibel arbetsmiljö ses som en självklarhet. Nord har högt i tak och eftersträvar att varje dag ska vara lika rolig som intellektuellt stimulerande.  Nord erbjuder en kreativ, nytänkande och entreprenöriell arbetsmiljö som ständigt utvecklas. 

Låter detta som något för dig?

Ansökan

I denna rekrytering har Nord Fondkommission valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sara Borgeström på 08-407 55 12. Vi intervjuar löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.    

Notera att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Nord Fondkommission

Nord har 25 anställda i dagsläget och sitter centralt i Stockholm city. Nord har en platt organisationsstruktur och en teamkultur som stödjer människor som ständigt vill lära sig och ta på sig nya utmaningar.

Nord är ett värdepappersbolag som grundades i början av 2013 med ett enda syfte: att med hjälp av en öppen och transparant affärsmodell förändra och utmana finansbranschen. Nord erbjuder ett av marknaders största utbud av finansiella produkter och når idag via sitt nätverk av ombud och samarbetspartners cirka 10 000 slutkunder som genom Nord gjort olika investeringar. Nord har över 6 miljarder SEK i förvaltat kapital och växer kraftigt med cirka 5,0% i månaden. Med många stora samarbeten och fortsatt ökat kundtryck befinner vi Nord i en stark utvecklingsfas och är i behov av fler drivna medarbetare som vill vara med på resan att förändra finansbranschen.  TITEL: Corporate Finance Analyst

Referens

teamtailor-773970-127720

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till