Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Corporate Controller jobb i Stockholm på Future Value

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Corporate Controller på Future Value

Corporate Controller

Future Value Stockholm, Stockholms län Heltid

Consolis is the European leader in precast concrete solutions for the building and utilities sectors.

With 10,000 employees and 20 companies in 17 countries, we provide architects, construction companies and community builders with smart, sustainable, and highly engineered pre-cast elements, enabling them to create beautiful homes, offices, universities, hospitals, stadiums, shopping centers, landmark buildings, airports and infrastructure that will serve local communities – for centuries to come.

Together, we build the societies of tomorrow. 

Till Sverigekontoret på Kungsholmen i Stockholm söker Consolis nu en Corporate controller för att stärka koncernredovisningsfunktionen. Funktionen är uppdelad mellan kontoret i Paris, vilka hanterar konsolidering och rapportering, samt ett Stockholmskontor som ansvarar för processer, rutiner, kvalitet och extern finansiell rapportering. Funktionen inför stora utvecklingsprojekt där denna projektinriktade roll kommer att vara en viktig del i att driva utvecklingen. I denna nya roll kommer du att få chansen att arbeta brett och mångfacetterat i ett nära samarbete med Director of Group Accounting and Consolidation.

Vi söker dig med en akademisk examen inom ekonomi. Du har troligen arbetat som revisor i 4-5 år och granskat bolag på koncernnivå, gärna i en börsnoterad miljö. Har du dessutom erfarenhet från en linjeroll inom detta område eller har gjort en liknande resa på ett annat bolag är det starkt meriterande. Du tycker att redovisning och IFRS är roligt och viktigt och är inte rädd för att utmana det nuvarande sättet att göra saker på. Du ser vikten av en bra intern kontrollmiljö och är intresserad av efterlevnadsfrågor. Du uppskattar mixen mellan att gå in i detaljer när det behövs, utan att tappa helheten. Du förstår att du måste hålla dig uppdaterad om de aldrig sinande förändringarna inom regelverk.

Rollen innebär också att arbeta för att ytterligare förbättra och utveckla koncernens processer avseende intern och extern rapportering. Som person är du drivande, engagerad, analytisk och en stark lagspelare. Vidare trivs du i en dynamisk och global miljö med många kontaktytor. Du har också en stark kommunikativ förmåga och talar och skriver engelska obehindrat.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Projektinriktade utvecklingsprojekt på koncernnivå inom bl a intern kontroll, transfer pricing, regelverk och kvalitets- och processfrågor
  • Medverka till att vidareutveckla rutiner och processer
  • Arbeta med koncernens års- och hållbarhetsredovisning
  • Arbeta med koncernens externa kvartalsrapporter
  • Sätta upp strukturer för bokföring och rapportering för holdingbolag
  • Olika ad hoc-projekt
  • Säkerställa och upprätthålla koncernens kvalitet avseende rapportering
  • Bokföring och rapportering för holdingbolag

Tjänsten är placerad på Kungsholmen i Stockholm och du rapporterar till Director Group Accounting and Consolidation.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Susanne Karlsson, ansvarig rekryteringskonsult, på 0709-772794 eller [ Email address blocked ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: futurevalue2069