Jobbet Coop Sisjön söker färskvaruansvariga! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Coop Sisjön söker färskvaruansvariga! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Göteborg
0,00kr/ år
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Söker du nya utmaningar inom dagligvaruhandeln? Är du en driven person som brinner för kundbemötande och försäljning? Då har vi två tjänster på Coop Forum i Sisjön som A - och B ansvarig!

Information om uppdraget:

Tjänsterna som A - och B ansvarig i färskvaruavdelningen innebär varierande arbetsuppgifter såsom att betjäna kunder i den manuella delikatessen och hantera färska produkter. Vi vill därför att du som söker har erfarenhet av att arbeta med fisk, kött, chark eller ost över manuell disk eller i kök. Tillsammans med dina kollegor ska du erbjuda Coops kunder en fräsch och inbjudande chark och delikatessavdelning alla dagar i veckan!

I båda rollerna kommer du bland annat ha följande arbetsuppgifter:
- Beställning av varor
- Exponering i delikatessen
- Betjäna kunder i den manuella delikatessen
- Varuplock
Tjänsterna innebär även att du får ta mycket ansvar för avdelningen. Både med att utveckla avdelningen med nya idéer samt vara ansvarig för butiksmedarbetarna på avdelningen.

Arbetstiderna varierar under butikens öppettider 7-22, för det mesta kommer du jobba öppning och under dagtid men även kvällstider förekommer. Du kommer jobba varannan helg.
Tjänsten är på ca 90% men det finns god chans till heltid.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har inspirationen och engagemanget att arbeta med färskvaror inom delikatess, fisk, ost, chark och kött. Du är en glad och positiv person som brinner för kundmöten och älskar att sälja!
Att se möjligheter och styra mot ekonomiska mål är också viktiga egenskaper som du ska ha.
Vi värderar att du liksom Coop är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet. Du trivs med att arbeta i grupp såväl som självständigt och bidrar till att skapa ett bra arbetsklimat. Viktigare än dina tidigare erfarenheter är din personlighet där ledarskap och försäljning är A och O.

Tjänsterna beräknas starta så snart vi hittat rätt kandidater. Sök därför redan idag då intervjuer kommer göras löpande och tjänsterna kommer tillsättas så snart vi hittat rätt kandidater.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41291

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Vikarie i Lerums förskola och grundskola Göteborg StudentConsulting
Elgiganten söker sommarpersonal Göteborg Elgiganten AB
Kassamedarbetare 65% Göteborg Elgiganten AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Övrigt - Göteborg).