Jobbet Coop i Gamlestaden söker ansvarig för Frukt & Grönt-avdelningen! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Coop i Gamlestaden söker ansvarig för Frukt & Grönt-avdelningen! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Göteborg
0,00kr/ år
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du intresserad av att jobba 35 timmar i veckan på Coop i Gamlestaden? Har du tidigare erfarenhet av frukt & grönt-avdelning eller intresse för detta område? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Som ansvarig för frukt & grönt-avdelningen så kommer du vara ansvarig för beställningar vilket innebär att du kommer göra beställningar och ta emot beställningar. Dina arbetsuppgifter kommer även innefatta att plocka upp varor och vara ansvarig för frontningen av varorna.

Det förekommer fysiskt krävande uppgifter!

Arbetspassen är förlagda som tidigast från kl 06 och som senast till kl 17 under vardagar och du kommer jobba varannan helg. Tjänsten är på 35 timmar i veckan men för den som vill jobba heltid finns möjlighet att ta ett extra pass.

Tjänsten är en direktrekrytering och anställningen kommer ske direkt hos Coop Gamlestaden.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är mån om kunderna, gillar högt tempo och som har en positiv inställning. Du har hög arbetsmoral, är driven och flexibel. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, men detta är inget krav. Viktigare är att du har ett intresse för frukt & grönt.

Detta är ett rekryteringsuppdrag och du kommer bli anställd hos vår kund Coop Gamlestaden. Tjänsten beräknas starta så snart som möjligt.

Låter detta som ett uppdrag för dig, skicka då in din ansökan idag då intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40867

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare. StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare. StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag. Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn037 - Göteborg).