Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

COO / Operativ Chef till Agtira jobb i Malmö på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
COO / Operativ Chef till Agtira på Bravura

COO / Operativ Chef till Agtira

Bravura Malmö, Skåne län Heltid

Är du en erfaren ledare som brinner för att utveckla och driva verksamheter? Agtira fortsätter sin tillväxtresa och söker en COO som vill vara delaktig i att bygga deras verksamheter från grunden!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt av Agtira.

Om företaget

Agtira är ett spännande forsknings- och utvecklingsföretag inom livsmedelssektorn. I början av 2021 togs beslutet att inte enbart sälja vertikalodlade grönsaker och fisk från deras egen anläggning i Härnösand. De erbjuder numera Sveriges livsmedelshandlare deras kompletta system för ”urban farming” inuti eller alldeles intill stormarknaderna, vissa även med fiskodling. Agtira har blivit mycket uppmärksammat för sin hållbara och klimatsmarta livsmedelsproduktion, som innebär att kunderna alltid får färska varor, helt utan transporter.

Agtira har sitt huvudkontor i Härnösand, men de räknar med att deras unika system kommer att levereras till ett stort antal stormarknader över hela Sverige. Placeringsort för tjänsten är flexibel.

Lär känna Agtira genom informationen på deras hemsida: [ Link removed ] rollen som COO har du övergripande ansvar över verksamhetsdriften på Agtiras nuvarande och kommande anläggningar runt om i Sverige. Agtira befinner sig i en tillväxtfas och som COO är du en central del i att bygga upp driftorganisationen och sätta ramar för hur verksamheten ska fungera och utvecklas framåt.

I uppbyggnaden av driftorganisationen ansvarar du för bland annat rekrytering, logistik och inköp där du säkerställer att anläggningarna har en effektiv drift och ett effektivt flöde mellan varandra. Som COO är du en del i Agtiras ledningsgrupp och är delaktig i att fatta strategiska beslut som rör bolagets utveckling. Anläggningen i Härnösand är idag självgående och sköts av en anläggningschef som kommer bistå med specifik kunskap inom branschen och agera rådgivande i driftrelaterade frågor.

Totalt har du personalansvar över ca 30 anställda, men då företaget befinner sig i en expansiv fas förväntas personalantalet framöver öka snabbt. Det är därför viktigt att du är trygg i din roll som ledare.

Agtira kommer även att tillsätta en vice VD under 2022. Rollen kommer att tilldelas CFO eller COO, beroende på personlig lämplighet.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Erfarenhet av ledande befattningar
• Erfarenhet av att driva bolag/arbeta i tillväxtbolag är meriterande
• Erfarenhet av noterad bolagsmiljö är meriterande
• Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

I rollen som COO är det högst fördelaktigt att du arbetat i bolag under tillväxt och har erfarenhet av att driva en verksamhet i förändring. Vi ser även att du har en god förmåga att tänka strategiskt och affärsmässigt i dina beslut. Då du leder personal och samarbetar kontinuerligt med hela organisationen ser vi att du har en god samarbetsförmåga och är trygg i ledarrollen. I denna roll krävs det att du drivs av utveckling och utmaningar samt har en god förmåga att vara drivande och initiativtagande.

I rollen som vice VD är det av stor vikt att är bekväm med att självständigt ta fram och hålla presentationer för aktieägare och potentiella investerare. Erfarenheter från att möta media är också meriterande.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Denna tjänst är inte platsbunden, vi välkomnar ansökningar från alla orter
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: COO, operativ chef, chef, ledare, ledarskap, VD, verksamhetsutveckling, företagande, entreprenör, personalansvar, personal, Härnösand

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3572901