Jobbet Controllers till Meritminds konsultverksamhet, Linköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Controllers till Meritminds konsultverksamhet, Linköping publicerad av Meritmind

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Arbetar du idag med kvalificerat controllerarbete och är nyfiken på att se nya spännande branscher och företag? Vi på Meritmind söker nu  fler controllers till vår konsultverksamhet men är även intresserade att få kontakt med dig som är egen företagare med F-skattsedel och som vill ta uppdrag via oss. Är du tillgänglig omgående eller inom en snar framtid ser vi det som en fördel.

Våra konsultuppdrag sträcker sig ofta över längre perioder, vilket gör att du får den tid som krävs för att göra skillnad i verksamheten och bidra till våra kunders framgång. Våra kunder i Östergötland är medelstora till stora företag med välkända varumärken, många av dem är börsnoterade och ingår i internationella koncerner.

Exempel på ansvarsområden som controller

  • Ta fram budget-, prognosunderlag, kostnadsuppföljningar och ekonomiska analyser
  • Upprätta ekonomiska rapporter till ledning och styrelse
  • Utveckla och effektivisera processer och rutiner inom ekonomi- och verksamhetsstyrning
  • Utveckla rapportering och nyckeltal
  • Stöd till affärsområdeschefer, ledningsgrupp och VD 

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har minst 5 års dokumenterad arbetslivserfarenhet av exempelvis projekt-, produktions- eller business controlling. Dessa erfarenheter ger dig förutsättningar att snabbt sätta dig in i avancerade arbetsuppgifter och bidrar till våra kunders utveckling. Det är meriterande om du är van användare av större ekonomi-/affärssystem och du har väldigt goda kunskaper i Excel. Du uttrycker dig väl i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Personliga egenskaper
För att trivas och lyckas i rollen som konsult bör du vara affärsorienterad samt bli stimulerad av att möta nya miljöer och individer. Som person är du en prestigelös problemlösare som kontinuerligt söker förbättringsmöjligheter. Som person brinner du för att skapa värde, resultat och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt. 

Vad erbjuds du hos Meritmind?
Som konsult hos oss erbjuds du varierande uppdrag i olika branscher, utvecklande möten med kollegor, kompetensutveckling och en stark företagskultur där innovation och entreprenörskap alltid uppmuntras.

Om Meritmind
Meritmind är ett ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi och styrning. Vi är ca 370 anställda inom koncernen, omsätter en halv miljard och har kontor på fem platser i Sverige. Vi har ett starkt varumärke inom ekonomiområdet och är ledande inom vår nisch. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke – om kunden, konsulten, kandidaten och alla andra. Läs mer om vår verksamhet på www.meritmind.se

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef David Otterborg på david.otterborg@meritmind.se eller 070 -166 08 96.  Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjlig dock senast 27 september 2020.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Varmt välkommen med din ansökan!Business Controller, Financial Controller, Group Controller, Controller, Junior Controller, Business Analyst, Jr. Controller, Real Estate Controller, Senior Controller, Group Financial Controller, analytiker, fastighetscontroller, konsult, Consultant, Ekonomikonsult, Ekonom

Referens

INT-4108161

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till