Jobbet Controllers till Meritmind i Linköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Controllers till Meritmind i Linköping publicerad av Meritmind

Sista ansökningsdag
Heltidsanställd
Linköping
1 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Våra konsulter gör ett strålande jobb ute hos våra kunder och därför är det hög efterfrågan på dem och deras kompetens. Vi behöver därför bli fler och nu är efterfrågan extra hög på controllers med olika inriktning, bland annat inom business controlling, financial controlling och produktionscontrolling.

Konsultrollen innebär en chans att utvecklas i din controllerroll på kort tid genom uppdrag hos olika företag, av olika storlek, i olika branscher. Du blir en stor tillgång för våra kunder och med ditt driv och din vilja att leverera bidrar du Meritminds mål – att hjälpa människor och företag till framgång.

Många av uppdragen innebär start omgående så för dig som är tillgänglig redan nu är möjligheten stor att du snabbt får ett uppdrag hos någon av våra kunder. Är du anställd idag men söker nya utmaningar spelar det ingen roll att du inte är tillgänglig direkt, ansök ändå så hittar vi ett uppdrag efter din uppsägningstid.

Har du F-skatt och vill bli associerad konsult är du också varmt välkommen att skicka in din ansökan.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Rapportering
 • Uppföljning
 • Budget och prognos
 • Analys
 • Produktkalkylering
 • Intern kontroll
 • Reserveringar och periodiseringar
 • Lönsamhetsbevakning

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med flerårig erfarenhet från controllerområdet. Du har med fördel erfarenhet från produktion och tillverkande industri då vi har flertalet kunder inom det området. Utöver det ser vi att du är bokslutssjälvständig, har jobbat med budget, prognos, resultatuppföljning, analys och rapportering. Du har även erfarenhet från olika affärssystem och har en god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som ekonomikonsult hos Meritmind stimuleras av att möta nya människor och miljöer. Du visar organisatorisk medvetenhet, handlingskraft och har ett systematiskt arbetssätt. Din analytiska förmåga och ditt intresse för redovisning innebär att du håller dig à jour med det senaste och kan utnyttja dina kunskaper till effektiv problemlösning. Slutligen är du en person som trivs med teamarbete och vill vara med och skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt.

Vad erbjuder företaget dig?
På Meritmind har du många kollegor med lång erfarenhet inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Du blir erbjuden utbildning, gemensamt med andra och individuellt baserad på just dina intressen och behov av att utvecklas. Och så brukar vi göra mycket annat roligt tillsammans också som fester, pubar och vissa år även resor.

Placeringsort: Östergötland

Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping, Düsseldorf och Dortmund hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 225 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Malin Helg på malin.helg@meritmind.se eller 070-22 42 777. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen in med din ansökan!Sökord: consultant, konsult, ekonomikonsult, karriär, karriärutveckling, business controller, financial controller, controller, controlling, ekonomistyrning, verksamhetsstyrning

Referens

IMR-4104529

Liknande jobb

Vi söker just nu massor av bra eventpersonal! Linköping Eventpersonal i Sverige AB
TESTUTVECKLARE Linköping Axis Communications
Application Specialist to TMHE Information Systems Mjölby Toyota Material Handling
Systemutvecklare till Migrationsverket Norrköping Migrationsverket

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till