Skapa en jobbvarning

Enter your email below to save this search and receive job recommendations for similar positions.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
You already suscribed to this job alert.
No Thanks
SE
Vad vill du jobba med?
Tryck ansök nu!
Think you're the perfect candidate?
Ansök på företagets hemsida

You’re being taken to an external site to apply.

Enter your email below to receive job recommendations for similar positions.
Controllers till konsultuppdrag, Göteborg at Randstad AB

Controllers till konsultuppdrag, Göteborg

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Part-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-postarbetsbeskrivning.

Har du erfarenhet inom antingen business eller financial controlling och söker efter nästa utmaning? Vi letar alltid efter nya stjärnor och vill gärna komma i kontakt med dig om du ser konsultrollen som en spännande utmaning. Vi ser gärna att du arbetat i minst två år med controlling. Som person är du nyfiken, driven och motiveras av att hamna på nya arbetsplatser med nya arbetssätt. Isåfall kan en karriär som konsult hos oss på Randstad Finance vara något för dig! 

Randstad Finance är specialister inom ekonomi. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Finance står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.ansvarsområde.

I din roll som Business Controller / Financal Controller kommer du att månatligen driva den ekonomiska uppföljningen. Du kommer ha en aktiv roll i boksluten och arbetar löpande med uppföljning av nyckeltal. Dina arbetsuppgifter är olika beroende på uppdrag men kan vidare bestå av:
  • Finansiell kontroll och uppföljning 
  • Månadsrapportering 
  • Budget, prognos arbete
  • Konsolidering av resultaträkning 
  • Vara ett bollplank till verksamheten. 

På Randstad Finance har vi ett stort nätverk av konsulter som arbetar inom en mängd olika ekonomiroller, företag och branscher. De ansvarsområden du får som konsult kan därmed variera beroende på erfarenhet och uppdrag. 

Ta chansen att få bli en av våra framgångsrika ekonomikonsulter. För att omväxling i karriären är roligt och utvecklande!


arbetstider.

Framtida konsultuppdrag, 100%. 


kvalifikationer.

Vi söker dig som har några eller många års erfarenhet av arbete som Business Controller / Financial Controller. Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift samt har goda kunskaper i excel och BI verktyg. 

Vi ser gärna att du har en utbildning från högskola/universitet med inriktning mot ekonomi.

Då du som konsult på Randstad Finance kommer att arbeta på olika bolag med olika förutsättningar behöver du vara en flexibel och social person som kan anpassa dig väl till en föränderlig omvärld.

Som ekonomikonsult är det också viktigt att kunna jobba strukturerat och lösningsorienterat, att jobba väl mot deadlines, att vara noggrann och ansvarstagande inför sina arbetsuppgifter. 

För att säkerställa en hög kvalitet i våra processer och för att kunna matcha dig med rätt uppdrag genomför du som kandidat ett färdighetstest anpassat till den erfarenhet och kunskap du har. Innan anställning görs även referenstagning, en kreditkontroll och ett utdrag ur belastningsregistret.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


erfarenhet.

Minst två års erfarenhet av business/financial controlling.


ansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ansök därför så snart som möjligt. För frågor, vänligen kontakta Viktoria Halvars konsultchef - [ Email address blocked ] . 
Vi tar ej emot ansökningar via epost. 
 

Recommended skills

Vi (Textredigeringsprogram)
Nätverk (övervakning)
Tryck ansök nu!
Think you're the perfect candidate?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201329494