Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Controllers till Amendos konsultverksamhet! jobb i Stockholm på Amendo Bemanning

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Controllers till Amendos konsultverksamhet! på Amendo Bemanning

Controllers till Amendos konsultverksamhet!

Amendo Bemanning Stockholm, Stockholms län Heltid

Arbetsbeskrivning 

Är du business controller, financial controller och intresserad av att få möjligheten att lära känna olika spännande företag och branscher? Till vår konsultverksamhet söker vi controllers med minst två års erfarenhet och som är tillgängliga inom en månad. Exempel på arbetsuppgifter för en controller hos våra kunder är: 

  • delaktighet i månadsbokslut
  • ansvar för finansiell rapportering
  • arbete med prognos och budgetering
  • analys, uppföljning och utveckling av nyckeltal
  • rapportering till företagsledning
  • affärsstöd till verksamhetschefer och ledningsgrupp
  • process- och systemutveckling

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Möjligheten att vara underkonsult finns också. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper 

Som controller är det viktigt att du är analytisk, har ett öga för detaljer men kan också lyfta blicken till en helhetssyn samt förstå konsekvensen av olika ekonomiska beslut. Beroende på om du är affärsinriktad eller redovisningsinriktad ställs det olika krav på redovisningskunskap men förståelse för redovisning är alltid viktigt. En klar fördel är om du har erfarenhet av några av de större affärssystemen. Det är också en förutsättning att du uttrycker dig väl i engelska och svenska.

Som person brinner du för att göra skillnad, hitta lösningar och ta actions. Du är affärsinriktad, vill skapa värde på arbetsplatsen och trivs med att ha många kontaktytor. 

Detta får du som konsult på Amendo 

Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om Amendo 

Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. [ Link removed ]  

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Renée Li, [ Email address blocked ] . Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

#LI-OW1
#ekonomi

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1185476-271832