Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Controller till Tidsam- Sveriges största distributör av tidskrifter jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Controller till Tidsam- Sveriges största distributör av tidskrifter på Poolia

Controller till Tidsam- Sveriges största distributör av tidskrifter

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid

Har du god kompetens och förståelse för redovisning? Har du även ett par års erfarenhet som Controller och vill vidareutvecklas just som Controller? Då kan det vara dig vi söker!

Tidsam, Sveriges största leverantör av tidskrifter, erbjuder dig nu möjlighet till en mycket intressant och spännande utmaning. Arbetet utförs i moderna lokaler på huvudkontoret som är beläget vid Telefonplan i Stockholm, varmt välkommen med din ansökan!

Urval påbörjas v.29.

Om tjänsten
Du ingår i finansteamet som består av 7 personer och rapporterar till Ekonomichefen. I tjänsten som Controller har du kontakt med förlagen och ett nära samarbete med Tidsams marknadsavdelning som arbetar mot såväl svenska som internationella verksamheter.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
-löpande avräkna de norska förlagen samt ett fåtal internationella internationella förlag
-löpande avräkna de svenska exporterande förlagens försäljning
- budget och prognos samt tillhörande uppföljning
- månatlig rapportering
-löpande kvalitetskontrollera den koncerninterna faktureringen
-i bokslutsarbetet ansvara för avstämningar av lagerkonton

För att driva controllerarbetet på bästa sätt tar du själv ansvar för att kontinuerligt söka kunskap för att höja din kompetens inom din yrkesroll och om företagets verksamhet. Du identifierar och dokumenterar kritiska arbetsuppgifter i syfte att säkerställa funktionens leveransförmåga. Du bidrar även till att driva utvecklingsarbete i systemet Svea.

Vem är du?
Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna med inriktning redovisning eller företagsekonomi. Du har i botten arbetat minst 2 år med redovisning har sedan någon erfarenhet som controller gärna i en organisation med stora flöden.

Vidare ser du som en självklarhet att säkerställa att du och funktionen följer med i den digitala utvecklingen och du bidrar kontinuerligt med tankar kring förbättring och vidareutveckling av rutiner, processer och system. Du är en van användare av Excel och behärskar pivottabeller. Då du i tjänsten arbetar med såväl Sverige som Norge och ett fåtal andra internationella verksamheter är det ett krav att du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Vi sätter mycket stort värde vid dina personliga egenskaper. För att passa in hos oss är du en engagerad person som tar stort ansvar. Tjänsten kräver god analytisk förmåga, att du kan sätta dig in i och förstår affären och dra relevanta slutsatser med en stor mängd information inkluderat.

Sist men inte minst är det viktigt att du är en god kommunikatör som bygger bra samarbeten med andra avdelningar internt och att du kan förklara ekonomisk information på ett pedagogiskt sätt.

Om verksamheten
Tidsam är Sveriges största tidskriftsleverantör och vi ser till att konsumenterna får tillgång till fantastiska tidskrifter och magasin via dagligvaru- och servicehandeln. Både i fysiska butiker och via e-handel. Vi levererar tidningar till ca 5 500 återförsäljare runt om i landet och vårt sortiment innehåller såväl svenska som internationella tidningar.

Sortimentet har många starka varumärken och en bredd som passar för både stora och små läsare. I Sverige säljs det tidningar till ett värde av 1,1 miljarder på ett år, ca 7 av 10 i åldern 9-79 år läser tidningar och hela 94 % läser på papper, endast 6 % digitalt.

Det arbetar ca 155 personer på Tidsam, fördelat på huvudkontoret i Stockholm, distribunalen i Värnamo och en säljkår i Sverige och Norge. Tidsam ägs av Bonnier News AB, Egmont Publishing, Aller Media och Förlags AB Albinsson & Sjöberg. Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

För att veta mer se www.tidsam.se

 

Rekommenderade jobb

Controller till Tidsam- Sveriges största distributör av tidskrifter
Poolia Stockholm Heltid
Säljare till Tidsam, Västra Götaland
Säljpoolen Göteborg Heltidsanställd
AP-ekonom till RCO
Gazella Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59955