Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Controller till Scandbio jobb i Jönköping på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Controller till Scandbio på Poolia

Controller till Scandbio

Poolia Jönköping, Jönköpings län Heltid


Vill du arbeta med ekonomi i ett spännande företag med stark koppling till hållbarhet? Är du analytisk och utvecklingsinriktad med en stor portion flexibilitet? Då har vi en intressant möjlighet för dig! Scandbio vill förstärka sitt team med en Controller så ta chansen att bli en del av ett företag i framkant.

Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Controller erbjuds du en utvecklande vardag med en bred inblick och närhet till företagets processer. I arbetsuppgifterna ingår ekonomisk uppföljning, analys och månadsrapportering. Du kommer främst arbeta mot sälj- och marknadsorganisationen och vara involverad och drivande i bokslut, prognos- och budgetarbete. Vidare innefattar arbetet uppföljning och kontroll av omkostnader, kunna skapa förståeliga analyser och på ett tydligt och pedagogiskt sätt kunna förmedla informationen till hela organisationen. Du arbetar mot hela bolaget, inklusive verksamheten i Danmark och Lettland.

Du kommer vara en del av ett team på sex personer och rapporterar till ekonomichefen.


Vem är du?
För att lyckas i rollen har du en högskoleutbildning inom ekonomi samt några års arbetserfarenhet som Controller eller liknande roll. Du kommunicerar obehindrat i såväl det svenska som engelska språket och är en van användare av affärssystem. För att klara av rollen som Controller är det ett krav att ha mycket goda kunskaper i Excel.

Som person är du strukturerad, målfokuserad, proaktiv och har en väl utvecklad analytisk förmåga med god förståelse avseende kopplingen mellan affär och ekonomi. Du trivs som bäst när du arbetar i team och är duktig på att se vad som behöver prioriteras när det är många bollar i luften.

Om verksamheten
Scandbio är Skandinaviens största företag inom fasta förädlade trädbränslen och producerar och säljer 100% förnybar energi. Våra produkter ger värme och energi till internationella kraftvärmeproducenter, tillverkande industri, statliga och kommunala verksamheter samt privata hushåll. Vår huvudmarknad är Sverige men vi agerar runt hela Östersjön. Vi är cirka 130 kunniga medarbetare fördelade på kontoret i Jönköping och i Danmark samt på fem fabriker i Sverige och en fabrik i Lettland. Tillsammans producerar och säljer vi årligen ca 550 000 ton biobränslen med en omsättning på ca 900 MSEK. All vår verksamhet präglas av ansvar för människa och miljö i kommande generationer.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 62048