Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Controller till Samhall i Stockholm job in Stockholm at Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Controller till Samhall i Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Controller till Samhall i Stockholm

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Som HR controller på Samhall får du arbeta nära ledningsgruppen kopplat till det strategiska arbetet. Rollen innebär att förmedla relevant information och analyser till övriga i organisationen för att skapa mervärde utifrån ett verksamhetsperspektiv. Du kommer både själv och tillsammans med andra driva utveckling av processer kopplade till styrning och uppföljning samt skapa struktur och leverera enligt uppsatta tidslinjer.

Arbetsbeskrivning

I rollen ansvarar du för uppföljning av Samhalls ägarmål och specifika HR-nyckeltal relaterat till Samhalls arbetsmarknadspolitiska uppdrag att utveckla medarbetare.
Organisatoriskt tillhör du den centrala HR staben och du rapporterar till HR direktören. Operativt kommer du att arbeta nära HR-chefer, CFO, Business Controllers, IT och ekonomiavdelningen i Linköping.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:

  • Uppföljning av Samhalls ägarmål
  • Månadsuppföljning av nyckeltal och statistik inom HR samt medföljande analys
  • Sammanställning och grafisk presentation av månatliga rapporter till ledningsgrupp och styrelse
  • Följa upp och stödja verksamheten med rapporter
  • Utveckling av rapporter från nytt HR-system
  • Delta i kvartals- och årsredovisning samt hållbarhetsredovisning till externa intressenter och styrelse
  • Arbeta proaktivt med analyser av nyckeltal för att ge förslag till åtgärder för att nå uppsatta mål

För att lyckas i tjänsten behöver du vara strukturerad, noggrann samt ha god analytisk förmåga att förstå komplexa sammanhang och förutspå konsekvenser.
Du behöver också på ett proaktivt sätt skapa ett nätverk internt för att kontinuerligt få kunskap om och förståelse för verksamhetens olika förutsättningar.

Vem är du?

Du har en civilekonomexamen eller motsvarande och minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet inom ekonomi- och verksamhetsstyrning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från personalintensiv verksamhet som ex. detaljhandel och god vana att hantera stora mängder data. Du har mycket goda färdigheter i Officepaketet och god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift.

Som person är du driven, prestigelös och självgående med stor vana att ta egna initiativ. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och kan på ett pedagogiskt sätt förmedla information. Du har lätt för att samarbeta med olika människor och skapa goda relationer.

Du erbjuds

Här får du möjlighet att arbeta i en organisation med en öppen företagskultur där många brinner för samhällsnyttan som Samhall står för. Tjänsten avser en tillsvidaretjänst med placering på Samhalls huvudkontor i centrala Stockholm.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Samhall med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070-751 93 43 alt. [ Email address blocked ] . Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Vill du ställa frågor till facklig representant är du välkommen att kontakta: Siewert Ahlm (Unionen) 070-546 87 17, Asim Zilic (SACO) 070-359 45 15 alternativt Pontus Dilén (Ledarna) 070-621 72 24

Om verksamheten

Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster inom allt från städ, tvätt och fastighetsskötsel till logistik, tillverkning, handel och omsorg. Vi är rikstäckande med dryga 25 000 anställda på cirka 600 orter och omsätter över nio miljarder kronor per år. I våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning genom att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.


 

Rekommenderade jobb

Controller till Samhall i Stockholm
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm Heltid
Svensk Dos söker maskinoperatörer inom läkemedelsproduktion i Uppsala!
Uniflex Uppsala län - Uppsala Heltidsanställd
Ej angett
Klarna söker kundtjänstmedarbetare utan krav på erfarenhet!
Uniflex Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 0FB6587A141C460482C4A6CCDF8254CB