Jobbet Controller till innovativt och nytänkande bolag i fordonsbranschen! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Controller till innovativt och nytänkande bolag i fordonsbranschen! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en product cost controller till vår kund inom fordonsbranschen. Detta är jobbet för dig som är ekonom med tekniskt intresse eller ingenjör med ekonomiintresse. Bolag andas nytänk och växer så det knakar, deras ambition är att du långsiktigt ska vara med på deras resa! I denna utåtriktade roll kommer du få vara social och bekanta dig med större delen av organisationen. Till dig med några års arbetslivserfarenhet, är social och har intresse att ta nästa steg i karriären- välkommen in med din ansökan. Vi vågar lova dig en spännande utveckling!

Academic Work söker en product cost controller till vår kund inom fordonsbranschen. I denna roll kommer du bli en del av ett controllingteam och arbeta tätt tillsammans med dina kollegor. Detta bolag är multikulturellt och du kommer ha kollegor med erfarenhet från alla världens hörn! Din chef är jordnära och varm med lång bakgrund och ett brinnande intresse för branschen. Övriga konsulter har på kort tid snabbt kommit in i gemenskapen och ser stora utvecklingsmöjligheter på företaget.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig minst 6 månader framåt. För rätt person finns god chans till förlängning.

Kandidatprofil

Som product cost controller kommer du arbeta med att följa upp materialkostnad i olika projekt. Du kommer att tillhöra avdelningen Program finance department.

Du kommer till exempel att:

För ett specifikt teknikområde eller program uppdatera och försäkra kvaliteten på produktkostnadsinformationen så som materialkostnad, leverantörsverktyg, design och utvecklingskostnader

Se till att alla relevanta kostnadsposter från uppskattningar och kontrakt är korrekta och i linje med inköpsprocessen

Se till att den kostnadsprognos som rapporterats överensstämmer med utvecklingen av produktförändringshanteringen

Planera och genomföra kostnadsrelaterade aktiviteter tillsammans med ansvariga för olika funktionsområden

Supportera ledningen gällande inköpsverksamheten och med affärsfallsanalyser

Rapportera kostnadsprognoser till berörda grupper

Rapportera problem och delta i förbättringsarbete om nuvarande och framtida procedurer, processer och system

Representera din grupp i olika utredningar och grupper

Arbeta med övriga finansiella uppgifter som tillhör din avdelning

Tjänsten passar dig som brinner för denna bransch och som vill arbeta på detta bolag långsiktigt och växa tillsammans med dem. Detta är rollen för dig som vill ta nästa steg i karriären!

* Har en kandidatexamen eller högre som ingenjör eller ekonom
* Har 3-5 års erfarenhet av ekonomi, teknik, analys eller liknande arbetsuppgifter
* Talar flytande engelska
* Har utmärkta Excel-kunskaper
* Talar och skriver engelska flytande

Det är meriterande om du:

* Behärskar svenska i tal och skrift

Som person är du social och utåtriktad, en teamplayer och duktig kommunikatör. Du är analytiskt lagd och mycket resultatorienterad. Du trivs även i en mångkulturell miljö!

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid minst 6 månader
* Lön: Timbaserad månadslön
* Placering: Lindholmen, Göteborg
* Kontaktuppgifter: Consultant Manager Kajsa Hedegren
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen..
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15018220-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till