Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Controller till Infrateq jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Controller till Infrateq på Poolia

Controller till Infrateq

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid

Söker du en utvecklande och verksamhetsnära roll med affären i fokus? Önskar du en bred roll där du får möjlighet att påverka och vara en drivande del i utvecklingen av en koncerns controlling-funktion? Vill du vara med på en framgångsrik resa? Vill du var vara en del av ett ambitiöst och rutinerat team i en entreprenöriell och internationell koncern? Då kan du vara den vi söker!

Om tjänsten
I rollen som Controller på Infrateq kommer du arbeta nordiskt och inom ett brett spann. Du kommer bland annat att arbeta affärsnära med kvalitetssäkring och viss koordinering vid boksluten, finansiell uppföljning, driva prognos- och budgetprocessen samt bistå organisationen i analysarbete och komma med förbättringsförslag med tydligt lönsamhetsfokus. Du kommer att ha en central roll inom organisationen där rollen innebär många internationella kontakter.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
•  Kvalitetssäkring och delaktighet av månadsbokslut
•  Delaktig i kvartals-och årsbokslut
•  Säkerställa och analysera resultat
•  Tillsammans med kollegor driva budget- och prognosarbetet
•  Analys och framtagande av KPIér.
•  Analys av nyckeltal och diverse adhoc analyser
•  Delaktighet i att bygga och utveckla processer

Du kommer att rapportera till CFO och vara placerad i nyinflyttade moderna ljusa lokaler på huvudkontoret i Solna Strand.

Vem är du?
Vi söker dig som har:
•  Akademisk examen inom ekonomi eller likvärdigt
•  Minst 3 års erfarenhet från tjänst som Controller samt tidigare erfarenhet från redovisning
•  Starkt systemintresse
•  Mycket goda kunskaper i Excel
•  Goda kunskaper i engelska, skriftligt som muntligt
•  Drivs av att jobba i föränderlig miljö och av att få möjligheten att sätta sin prägel på process- och rapporteringsrutiner samt att driva förändringsprojekt

Meriterande:
•  Erfarenhet från koncernmiljö

För att lyckas och trivas är du en positiv och nyfiken person som trivs med att arbeta i en entreprenöriell miljö med korta beslutsvägar. Du är van att driva ditt arbete framåt och har förmågan att ta egna initiativ. Vidare är du en flexibel person som är bra på att skapa strukturer i en föränderlig miljö och ditt arbete kännetecknas av en hög kvalitet. Eftersom du kommer att ha många kontaktytor i rollen är det avgörande att du trivs i samarbetet med andra och är lyhörd och smidig i ditt sätt att kommunicera.

Stämmer detta in på dig? Då kan vi erbjuda dig en spännande och utvecklande tjänst i en fartfylld miljö på ett drivet och snabbt växande företag med sunda värderingar där prestigelöshet och frihet under ansvar gäller. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om verksamheten
Hoist Group announces the next stage of its hospitality leadership journey, creating Infrateq Group, a specialist in infrastructure fulfillment and professional project management. Hoist Group serves more than 8,000 venues with integrated, and data driven software and services. Hoist Group now creates Infrateq Group, a standalone infrastructure project management, deployment, and maintenance company, owned by Hoist’s former shareholders and management team. To optimize in-market execution, Infrateq Group and Hoist have entered a commercial agreement where Hoist will manage all Hospitality customer relationships and Infrateq Group will directly manage all onsite infrastructure and hardware projects – from procurement and installation to completion and maintenance. Infrateq is Headquartered in Stockholm with 15 offices across EMEA and nearly 110 dedicated staff.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 61494