Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Controller till HFG Sverige AB i Västerås job in Västerås at HFG Sverige AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Controller till HFG Sverige AB i Västerås på HFG Sverige AB

Controller till HFG Sverige AB i Västerås

HFG Sverige AB Västerås, Västmanlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-postarbetsbeskrivning.

Har du kompetens inom uppföljning, analys och redovisning? Skulle du vara intresserad av att bidra till fortsatt framgång i ett expanderande företag? HFG Sverige AB är ett dynamiskt och progressivt företag som har ett gott rykte inom färskvaruindustrin tack vare stort fokus på kvalitet och innovation. Rollen som controller är mycket viktigt för företagets fortsatta utveckling och framgång.

Som controller kommer du att tillhöra HFG Sveriges ekonomiavdelning. Avdelningen utgörs av en mindre grupp med stor samlad kompetens inom ekonomiområdet. Här kommer du till en grupp som vet värdet av goda rutiner och gott samarbete. Tillsammans levererar vi rapporter, budget och prognoser till verksamheten och ledning på Västeråssiten och HFG-koncernen!


ansvarsområde.

I rollen som Controller på HFG Sverige har du en viktig roll i att stötta Ekonomichefen och företagets ledningsgrupp. Arbetet med uppföljning, analyser, kalkyler och redovisning bedrivs med ett högt affärsfokus, en stor portion noggrannhet och givetvis i linje med  rådande lagstiftning och praxis. 

Vi hoppas att du vill bidra till att utveckla Controllerfunktionen ytterligare. Genom att kontinuerligt arbeta med att identifiera och föreslå förbättringsåtgärder, samt leverera kvalitativa beslutsunderlag till ledningen, bidrar du till bättre lönsamhet för HFG Sverige. Samtidigt som du är självgående och drivande är det viktigt att du är prestigelös och flexibel och trivs med att arbeta i team. Här hjälps vi åt, utbyter kunskaper med varandra och stöttar våra kollegor både inom och utanför ekonomifunktionen när så krävs. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:
  • Uppföljning, finansiella analyser, identifiera avvikelser mellan budget, prognoser, verkligt utfall och säkerställa att KPI’er rapporteras enligt uppsatt definition för att supportera chefer att ta rätt beslut vid rätt tillfälle.
  • Behjälplig vid bokslut
  • Kostnads- och intäktsprognoser
  • Underhålla och uppdatera information i affärssystemet
  • Bidra och verka för effektiv information, en kontinuerlig kommunikation och öppen dialog på avdelningen och enheten.
  • Kontinuerligt föreslå och medverka i arbetet med förbättringsåtgärder
I rollen som Controller kan du komma att agera som ställföreträdande Ekonomichef. 


kvalifikationer.

För att lyckas i rollen ser vi att du har högskole- eller universitetsutbildning i ekonomi eller motsvarande erfarenhet. Du har ca 5 års relevant erfarenhet inom controlling som omfattar uppföljning, finansiell rapportering samt budget- och prognosarbete. Du har också goda kunskaper inom redovisning. 

Rollen som controller är kommunikativ och du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift i både svenska och engelska. Du har goda systemkunskaper, har erfarenhet av SAP och kan hantera och analysera data i Excel. Det är meriterande om du har erfarenhet av PowerBI. 

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vid din motivation. Vi tror att du är en teamorienterad person som bidrar med initiativkraft och positiv energi. Du står för struktur och kompetens och skapar lätt goda relationer på alla nivåer. Ditt arbetssätt präglas av att du är affärsorienterad, kostnadsmedveten och att du har fokus på detaljer, men du har även en innovativ, nyfiken och proaktiv sida som kommer väl till pass i att utveckla funktionen och våra arbetssätt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

2021-06-29, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar HFG Sverige AB med Randstad Finance. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Fredrik Patcha, [ Email address blocked ] eller 070-368 18 82 om du har frågor. Ansökan sker på www.randstad.se.
 

Rekommenderade jobb

Controller till HFG Sverige AB i Västerås
HFG Sverige AB Västerås Heltid
Applikationsingenjör till LightLab
Poolia Uppsala län - Uppsala Heltidsanställd
Ej angett
Utbildning - Extrajobb, sommarjobb. Stuntmanutbildning den 24 juli ! Du får en showreel!
Statist.se Uppsala län - Knivsta Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201347226