Jobbet Controller till Bosch Thermoteknik i Tranås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Controller till Bosch Thermoteknik i Tranås publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Har du ett genuint affärsintresse och är redo att ta nästa steg i din karriär? Det har du nu chansen att göra som Legal Entity Controller på Bosch Thermoteknik. På Bosch Thermoteknik kommer du att jobba i en internationell och expansiv miljö med spännande arbetsuppgifter.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Legal Entity Controller kommer du att jobba brett med controlling och finansiell rapportering. Du kommer framförallt att jobba mot ledningen och mot centrala funktioner i Tyskland, men även vara i kontakt med många andra funktioner i bolaget. Det är viktigt att du trivs med ett stort ansvar och att du kan styra och leda arbete självgående. Du kommer exempelvis jobba med koordinering av månadsbokslut och årsbokslut, skatterapportering samt vara ansvarig för intern och extern rapportering, analys och prognosarbete.

Om företaget
Bosch-koncernen är en ledande internationell leverantör av teknologi och tjänster, med omkring 410 000 medarbetare globalt (per 31 december 2018). Enligt siffror omsatte företaget 78,5 miljarder Euro under 2018. Verksamheten är indelad i fyra affärsområden: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods, och Energy and Building Technology. Som ett ledande företag inom IoT erbjuder Bosch innovativa lösningar för smarta hem, smarta städer, uppkopplad mobilitet och uppkopplad industri. Företaget drar nytta av sin expertis inom sensorteknologi, mjukvara och tjänster, såväl som sitt eget IoT-moln, för att erbjuda kunder uppkopplade lösningar från en och samma källa. Bosch-koncernens strategiska mål är att leverera innovationer för en uppkopplad livsstil. Bosch höjer människors livskvalité över hela världen, med produkter och lösningar som är både innovativa och intresseväckande. Kort sagt, Bosch skapar teknologi som är ”Invented for life”.

Din profil
Skallkrav: - Lägst civilekonomexamen - Svenska och engelska i tal och skrift - Ca 5 års erfarenhet från arbete med controlling och redovisning Meriterande: - Tidigare erfarenhet av arbete i SAP eller annat likvärdigt affärssystem - Tidigare erfarenhet av arbete i internationell miljö - Master med inriktning mot controlling eller redovisning För att passa i den här rollen ska du vara genuint affärsintresserad, hungrig på att lära dig och ha en god kommunikativ förmåga. Som Legal Entity Controller på BoschThermoteknik förväntas du trivas med att driva och leda arbetet på bolaget.

Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

Villkor
Ort: Tranås Start: 2 januari eller enligt överenskommelse Omfattning: Dagtid, heltid Lön: Enligt överenskommelse Urval kommer att ske löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag.

Referens

20960

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till