Jobbet Controller till Abelko Innovation har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Controller till Abelko Innovation publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Luleå

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en controller till Abelko Innovation i Luleå för ett längre vikariat. Har du tidigare erfarenhet av löpande bokföring, redovisning och lönehantering så vill vi gärna höra från dig. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget:

Abelko Innovation är ett Luleå-baserat företag som grundades 1970. Hos Abelko arbetar i dagsläget ett 30-tal personer. Här finner du en platt organisation där varje anställd har en stor förmåga att påverka och ta egna beslut i sitt arbete. Att tänka långsiktigt är en naturlig del av Abelkos verksamhet. Abelko tar vara på sina medarbetares kunskap och låter erfarenheterna från ett projekt guida medarbetarna vidare in i nästa. Abelko får saker gjort helt enkelt. Stämningen på kontoret kan bäst beskrivas som familjär och vänlig där varje enskild personlighet lyfts fram.

Hos Abelko i Luleå kommer du att arbeta med allt som rör ekonomi och löner på företaget. Som Controller så varierar uppgifterna och arbetet kräver en helhetssyn inom ekonomi.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Löpande bokföring
• Leverantörsreskontra, inscanning, kontering, uppföljning
• Fakturering, in- och utbetalningar, kundreskontra
• Månadsbokslut
• Lönehantering och löneutbetalningar
• Redovisning på koncernnivå
• Övriga frågor som hanteras av en ekonomiavdelning

Arbetsplatsen ligger på Bergnäsets industriområde. Det är enkelt att ta sig hit med både bil och buss. Tjänsten är tänkt att starta runt 2020-09-01 och pågår till 2021-01-31. Arbetstiderna följer kontorstider (8–17) måndag-fredag. Det finns möjlighet att i viss mån anpassa arbetstiderna.

Du blir i tjänsten anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult till Abelko Innovation.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ekonomi och likvärdigt arbete. Även om det är din kunskap inom ekonomi som är det viktiga för oss så bör du känna dig bekväm i arbetsuppgifterna som beskrivits tidigare i texten. Det är meriterande om du tidigare arbetat med affärssystemet Pyramid eller Visma Lön.

Som person tror vi att du som söker tjänsten är strukturerad, självgående, social och lösningsfokuserad. Eftersom din arbetsroll kommer kräva att hålla deadlines så är ansvarstagande en viktig egenskap i tjänsten.

Om arbetsgivaren:

Abelko Innovation grundades 1970 och har från start alltid funnits i Luleå. För oss är det viktigt att komma ihåg sina rötter och vi är stolta Luleåbor! Men det hindrar inte oss ifrån att sprida oss och hitta ny mark. Abelko är en långsiktig partner inom automation, mätteknik och energieffektivisering. Vi utvecklar egna produkter samt utvecklar system på uppdrag av våra kunder. Våra produkter och lösningar finns överallt i din vardag, det bästa av allt är att våra produkter bidrar till en bättre miljö. De kanske inte syns, men de gör skillnad!

Sökord: Bokföring, Redovisning, Controller, Ekonomi

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54131

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till