SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Controller som vill växa in i en ekonomichefsroll jobb i Stockholm på Future Value

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Controller som vill växa in i en ekonomichefsroll på Future Value

Controller som vill växa in i en ekonomichefsroll

Future Value Stockholm, Stockholms län Heltid

C-Medical är en av Skandinaviens ledande specialistvårdgivare, med fokus på urologi, gynekologi och fertilitet. Koncernen har idag 16 kliniker i Sverige och Norge. I Sverige finns urologiska specialistkliniker med ett heltäckande utbud inom det urologiska området, gynekologiska mottagningar med ett komplett gynekologiskt erbjudande (mottagning och operation) samt IVF-mottagning. C-Medicals ambition är att bli en ledande privat leverantör av specialisthälsotjänster för kvinnor och män i Skandinavien genom att hänvisa till medicinska resultat och kundupplevelser i världsklass. C-Medical ägs bland annat av deras grundare och ett PE-bolag men har även ett starkt delägarskap bland de anställda. Koncernen omsätter idag 350 miljoner varav 75% från Sverige. De befinner sig i en offensiv tillväxtfas med ambitionen att tredubbla sin omsättning inom några år genom greenfield-etableringar, organisk tillväxt och förvärv.

C-Medical är i ett starkt tillväxtskede och söker därför att utveckla sin ekonomifunktion för att kunna stötta fortsatt utveckling av verksamheten. Detta innebär utveckling av rutiner, processer och system, framför allt med fokus på ekonomistyrning. Vi söker nu en ambitiös Controller som vill ta sig an denna nyupprättade roll inom bolaget, med ambitionen att på sikt växa in i rollen som ekonomichef för Sverige.

Ekonomifunktionen består idag av tre personer internt, samt outsourcade redovisningslösningar, som ansvarar för respektive klinik. Som Controller kommer du ha huvudansvar för samtliga ekonomiska processer för den svenska verksamheten, vilket innebär kvalitetssäkring av redovisningen och utvecklande av den finansiella rapporteringen. Utöver detta kommer stort fokus vara att implementera en ekonomisk styrmodell för klinikerna, vad gäller budget, prognos, avvikelserapportering samt i förlängningen rapportering till ledning och styrelse. Rollen har ett stort internt kontaktnät, främst gentemot CFO, CEO, COO samt lokala klinikchefer. Rätt person kommer att ha stort ansvar och vara en nyckelspelare i att bygga en effektiv och modern ekonomifunktion.

Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom ekonomi, samt minst fem års relevant arbetslivserfarenhet. Vi söker dig som har en god grundförståelse för redovisning och rapportering, men som sedan byggt på med en bred förståelse för verksamhetsstyrning, business case och analys, gärna i en tillväxtmiljö. Har du dessutom erfarenhet av M&A ses detta som mycket meriterande. Utöver en hög analytisk förmåga ställer rollen även krav på god social kompetens och ett pedagogiskt arbetssätt. Som person söker vi dig som har ett stort driv, goda ledaregenskaper och en vilja att utmana, förändra och förnya.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Delaktig i den årliga budgetprocessen och upprätta prognoser för den svenska delen av koncernen.
  • Ansvara för att vidareutveckla processer och rutiner för ekonomistyrning i den svenska verksamheten.
  • Driva budgetuppföljning inklusive CAPEX-uppföljning samt genomgång av resultat.
  • Stödja verksamheten i komplexa redovisningsfrågor samt vara kontaktperson mot revisorerna.
  • Tillsammans med Group CFO hålla i årsredovisningsprocessen och delkonsolidering i Sverige.
  • Delaktig i den övergripande rapporteringen till ledning och styrelse.
  • Bidra till vidareutveckling av koncernens systemmiljö och andra effektiviseringsprojekt.
  • Agera affärspartner för de svenska klinikerna och bistå med ah-hoc analyser och business case.

Rollen är placerad i Stockholm och rapporterar till Group CFO, placerad i Norge.

I denna rekryteringsprocess samarbetar C-Medical med Future Value. För frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lisa Eriksson på 076 525 67 17 alternativt [ Link removed ] .

Processen kommer att fortlöpa under sommaren, med målbild att slutföras efter semesterperiod, men kan komma att tillsättas tidigare, så ansök snarast!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: futurevalue2221