Jobbet Controller sökes för tillfälligt uppdrag till Øresundsbron har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Controller sökes för tillfälligt uppdrag till Øresundsbron publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en erfaren controller på 50% under perioden november-januari. Har du erfarenhet och eller utbildning motsvarande civilekonom? Då kan vi ha uppdraget för dig!

Information om uppdraget:

Øresundsbro Konsortiet är ett svenskt-danskt företag som ägs till lika delar av den svenska och danska staten. Øresundsbro Konsortiet äger och driver Øresundsbron mellan Danmark och Sverige. De är 170 medarbetare som arbetar med att öka trafiken över Öresund och visionen är att Öresundsregionen ska bli ett kraftcentrum som gör den mer attraktiv att besöka och att leva och arbeta i. Medarbetarna är förutsättningen för vår framgång och vår organisation är präglad av proaktivitet, förändringsvilja och öppenhet.

I tjänsten kommer du var en del av ekonomiteamet och utgå från Lernacken, Limhamn. I tjänsten ingår följande arbetsuppgifter:

•Ta fram budget-, prognosunderlag, resultatuppföljning och ekonomiska analyser
•Stöd till budgetansvariga och projektledare i förbindelse med budget/prognos och resultatuppföljning
•Månads-, kvartals- och årsrapportering till ledning, styrelse och ägarbolag
•Uppföljning av investeringsprojekt och anläggningsregister
•Intern kontroll för att säkra en fullständig och korrekt bokföring och ekonomisk rapportering
•Utveckla och effektivisera processer och rutiner inom ekonomistyrning
•Delta i förvaltnings- och utvecklingsprojekt som berör ekonomi- och redovisning

Tjänsten är på 50% och det är flexibelt hur timmarna förläggs under veckan. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till Øresundsbro konsortiet. Tjänsten startar i november.

Detta söker vi:

För tjänsten är det viktigt att du har erfarenhet av liknande arbete och därmed kan arbeta självgående. Du kanske just nu studerar och vill komplettera med ett stabilt arbete vid sidan om studierna. Som person är du strukturerad, nogrgann, analytisk och ansvarsfull. Du är en posivi kollega och sprider god stämning på arbetsplatsen. Du är nyfiken och kan ta till dig mycket information på kort tid.

Sökord: analys, budget, ekonomi, redovisning, controller

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54843

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till