Jobbet Controller sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Controller sökes! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Ludvika
1 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vår kund i Grängesberg letar efter sin nästa produktionscontroller, är det du?

Information om uppdraget:

Vi söker en ansvarfull person med flerårig erfarenhet som controller i produktions/tillverkningsindustrin. Motiveras du av att stötta andra och känna att ditt jobb spelar stor roll, då har vi rätt tjänst för dig!
Arbetet innebär att följa produktionsflöden, ta fram analyser för att förbättra och effektivisera produktionen. Som controller kommer du att jobba verksamhetsnära och samarbeta med många produktionsledare som du stöttar/ansvarar för budgetprocesser samt efterkalkyler.
Detta är ett bemanningsuppdrag som innebär att du blir anställd av oss på Studentconsulting men uthyrd till kund.

Detta söker vi:

Du som söker har en ekonomiutbildning gärna inriktning finans och redovisning. Du har körkort B och tillgång till bil då resor ingår i tjänsten. Du har även djupa kunskaper och erfarenhet av att arbeta i Excel. Du är en öppen person som gärna samarbetar med andra likväl som du jobbar självständigt. Du är flytande i svenska och engelska.
Tjänsten ska tillsättas omgående så sök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44980

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till