Jobbet Controller med inriktning analys, bokslut och rapportering har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Controller med inriktning analys, bokslut och rapportering publicerad av Skill

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Har du ett stort intresse för ekonomi, analys och bokslut och vill mot en roll där du agerar sifferdetektiv samtidigt som du får möjligheten att agera i en pedagogisk och kommunikativ position? Vi söker dig som vill ta klivet in i en spännande roll som Controller på rymdfabriken RUAG Space!

Om företaget
RUAG Space förser satellitbyggare och raketoperatörer i hela världen med kvalificerad utrustning. På produktenheten för mekaniska system i Linköping arbetar ca 130 personer med utveckling och tillverkning av separationssystem för bärraketer, bärande strukturer för satelliter och styrsystem för sondraketer. På RUAG Space ses all personal som en viktig del av framgången. Så fort du kliver in genom entrén i Linköping möts du av en familjär stämning och inspirerande miljöer. Tillsammans bidrar ert arbete bl.a. till möjligheten att utforska rymden och avläsa jorden.

Dina arbetsuppgifter
Som Controller på RUAG Space i Linköping verkar du mellan ekonomifunktionerna i Linköping och Göteborg. Arbetsuppgifterna är av varierande karaktär och innefattar bland annat att:
•ta fram underlag till bokslut, analysera och upprätta prognoser
•utveckling av rutiner för uppföljning och prognostisering av enhetens balansräkning
•analysera kassaflöde, göra kassaflödesprognoser samt följa upp dessa.
•Rapportering av enhetens ekonomiska läge såväl inom enheten som till övriga intressenter inom koncernen Du har en viktig roll i företaget där du också deltar i förkommande projekt för utveckling av metoder och system. I rollen som Controller söker du aktivt information och håller dialog med stakeholders på alla nivåer inom företaget. Du har en betydande del i att förstå och definiera rutiner, dokumentera och beskriva arbetsprocesser. Genomlysa befintliga processer och rutiner och föreslå arbetssätt.

Din profil
Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet av praktiskt arbete med redovisning och bokslut. Du har en utbildningsbakgrund som civilekonom eller motsvarande. Tjänsten kräver att du har god kunskap om tillämpliga regelverk samt en kvalificerad förståelse om och helhetssyn på ekonomi inom företaget. Vissa av arbetsuppgifterna innebär att arbeta mer praktiskt i systemen och därmed är det viktigt att du även trivs med ”hands-on-uppgifter”. Vidare har du praktisk erfarenhet om kassaflöde samt en vana att arbeta med bokslut och därtill relaterade uppgifter. Som person är du kommunikativ och har en god pedagogisk och analytisk förmåga. Du har förmågan att bygga relationer inom och mellan kontoren. Meriterande är kunskap och erfarenhet från IFS, avancerad excel och Qlickview samt erfarenhet från controlling inom produktion, supply, lager och logistik.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Josefine Kindahl på 013- 473 20 61 alternativt josefine.kindahl@skill.se Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag med goda möjligheter till en anställning på RUAG Space efter konsultuppdragets slut. Placeringsort: Linköping men resor till Göteborg förekommer regelbundet.

Referens

3843

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till