Jobbet Controller har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat
Heltidsanställd
Kiruna

Arbetsbeskrivning

Controller till Hesselberg Maskin i Kiruna

Nu har du som är en erfaren ekonomisk controller chansen till ett spännande jobb i ett expansivt företag. Hesselberg Maskins expansion i Malmfälten fortsätter och det innebär att personalstyrkan behöver utökas med en ekonomisk controller. Rekryteringsprocessen kommer att skötas av Randstad men du blir anställd direkt av Hesselberg.

arbetsbeskrivning.

Här erbjuds en varierad tjänst där du kommer ha en nyckelposition i ett företag som växer i Malmfälten. Som ekonomisk controller kommer du att ansvara för den ekonomiska styrningen och uppföljningen i Hesselberg Maskins svenska verksamhet och vara placerad i Kiruna.

ansvarsområden.

Du kommer bland annat att jobba med:

  • budgetering och uppföljning av budget
  • att årligen upprätta en treårig strategisk plan
  • genomgång av kalkyler, löpande fakturering och uppföljning av leveranser och kundfordringar.
  • valutaomräkning
  • löner, kontering, bokföring, balansräkning och bokslut
  • månatlig rapportering
Du behöver vara kunnig inom affärssystem som till exempel Dynamics.

omfattning.

Tjänsten är heltid och tillsvidare. Eventuellt kan provanställning komma att tillämpas. Du kommer att jobba dagtid, måndag-fredag.
kvalifikationer.

Vi söker dig med akademisk utbildning inom ekonomi och minst fem års erfarenhet av liknande ekonomiskt arbete. Du har mycket goda kunskaper i excel och är analytisk, systematisk och strukturerad. Du pratar och skriver på svenska och engelska. Att samarbeta och hjälpa kollegor och kunder är en självklarhet för dig.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

ansökan.

Sista ansökningsdag 2019-08-13. Välkommen med din ansökan.

För information: I den här rekryteringen har Hesselberg Maskin valt att samarbeta med Randstad där rekryteringskonsult Christer Sjögren (christer.sjogren@randstad.se) gärna svarar på frågor om tjänsten och själva rekryteringsprocessen.
om företaget.

Hesselberg Maskin AS är ett dotterbolag till koncernen AS Sigurd Hesselberg. Koncernen har över 300 anställda inom sälj- och serviceavdelningar över hela Norge. Sedan 2009 finns företaget även representerat i Kiruna, Sverige. Hesselberg Maskin är återförsäljare till Komatsu, som erbjuder allt från stora gruvmaskiner till mindre hjullastare. Befintliga och potentiella kunder finns både i gruvindustrin och i mindre entreprenader.

Läs mer på www.hesselbergmaskin.se

Referens

201232504

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till