Jobbet Controller har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Controller publicerad av Randstad Finance

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Junior controller till Helsingborgsregionen

arbetsbeskrivning.

Vi söker efter dig som är intresserad av en roll som junior controller där du arbetar med produktkalkylering, analyser och framtagning av rapporter såväl som kund- och leverantörsreskontra, betalningar. Vill du arbeta i en roll där du får utveckla din analytiska förmåga i kombination med administration och service kan detta vara tjänsten för dig.

Randstad Finance är specialister inom ekonomi. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Finance står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.

ansvarsområden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

* Kund- och leverantörsreskontra
* Produktkalkylering – efterkalkyl av utförda ordrar
* Uppbyggnad av artikelstruktur
* Analyser
* Betalningar till bank och skatteverk

Du kommer även att ha administrativa arbetsuppgifter som ligger utanför ekonomi i denna roll.

omfattning.

Heltid med start i mitten på augusti 2019.

kvalifikationer.

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har ett intresse för system och du behärskar Excel väl. Vidare är du flytande i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift. För att trivas i rollen är det en fördel om du är snabb och noggrann i ditt arbetssätt. Du drivs av att lösa problem i alla dess former och du gillar att lära dig nya saker. Du är prestigelös och trivs med att arbeta i en bred roll.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

erfarenhet.

Du har erfarenheter ifrån arbete som ekonomiassistent. Har du erfarenhet ifrån produktkalkylering är det meriterande.

ansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: Vänligen kontakta Miranda Herrlin, Talent Manager, på miranda.herrlin@randstad.

om randstad.

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.
Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Referens

201232289

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till