Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Controller för uppdrag till E.ON i Malmö! jobb i Malmö på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Controller för uppdrag till E.ON i Malmö! på Poolia

Controller för uppdrag till E.ON i Malmö!

Poolia Malmö, Skåne län Heltid
Om tjänsten
För uppdrag till E.ON Energilösningar AB i Malmö söker vi nu en erfaren inköpscontroller. Uppdraget är med start senast 1 oktober och pågår i 9 månader (tills slutet av juni, 2022) med stor chans till förlängning. Är du analytisk, driven och duktig på siffror? Då är detta tjänsten för dig! Sök tjänsten redan idag, urval och intervjuer hålls löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som inköpscontroller kommer du att fungera som en av E.ON Energilösningars representanter i den internationella E.ON Key User Community. Detta innebär kontakt med kollegor runt om i Europa.

Ditt övergripande ansvar är att enligt satta tidsplaner regelbundet och ad-hoc hantera olika typer av inköpsrapportering, både lokalt och centralt, i E.ONs olika system. Med löpande internkontroller ansvarar du via systemövervakning för att inköps- och upphandlingsprocessen inom E.ON efterlevs. Eventuella avvikelser analyseras och tillsammans med kollegerna inom inköp förslås förbättrande åtgärder i verksamheten. Resultatet av åtgärderna följer du upp regelbundet. Rollen inbegriper också ansvar för korrekt hantering av arkiverade leverantörsavtal och vid behov att hålla utbildningar i olika rapporteringsverktyg till kollegerna i verksamheten.

Sammanfattningsvis är du en expert på analys, uppföljning och rapportering!


Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag under kontorstider.


Vem är du?
Du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område samt minst 5 års erfarenhet från arbete i en liknande roll inom Finance/Supply Chain. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av SAP eller annat liknande system.

Vi ser att du är en analytiker ut i fingerspetsarna och bemästrar de flesta funktioner i Excel såsom VBA. Som person är du är framåt, driven och har lätt för att knyta nya kontakter. Utöver det förmår du att arbeta självständigt, strukturerat och är inte rädd för att testa.

Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.


Varmt välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60738