Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Controller / ekonom till Combitech jobb i Växjö på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Controller / ekonom till Combitech på Bravura

Controller / ekonom till Combitech

Bravura Växjö, Kronobergs län Heltid

Har du erfarenhet inom ekonomi och är redo för en ny utmaning i karriären? Lockas du dessutom av att arbeta i en varierad roll där du får vara med och påverka? Ta då chansen och sök tjänsten som controller / ekonom på teknikkonsultbolaget Combitech!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till vidare anställning. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Combitech har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Combitech en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Combitech är en nordisk lösnings- och konsultpartner med tjänster inom bland annat digital transformation, cybersäkerhet och totalförsvar. Combitech är ett självständigt bolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab. Företaget har 2100 medarbetare, som hjälper företag, industri och offentlig sektor att dra nytta av teknik och digitalisering för ett hållbart och säkert samhälle. Technology with a purpose, helt enkelt!

Arbetsuppgifter

I rollen som controller arbetar du i en varierad roll med breda ekonomiuppgifter. Du arbetar dels med projekthantering och projektuppföljning med både chefer och projektledare, dels med löpande ekonomiarbete. Du arbetar även med bokslut, rapportering, budget-och prognosarbete, avstämningar, analys samt löpande uppföljningar.

Vidare har du ett nära samarbete med dina kollegor i funktionen där ni gemensamt jobbar med att utveckla befintliga processer och driva förbättringsarbeten. I rollen stöttar du även cheferna med ekonomisk uppföljning, processer och verktyg. Dina arbetsuppgifter är administrativa såväl som analytiska och för att lyckas i rollen krävs ett genuint intresse av att vilja förstå verksamheten du arbetar i.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad högskoleutbildning inom ekonomi
• Något års arbetslivserfarenhet inom ekonomi eller controllerarbete
• God systemvana
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
• Meriterande: erfarenhet av affärssystemet Agresso och IFS

För att trivas i rollen är du en utåtriktad person som vågar ta för sig. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att det blir slutfört i tid. Vidare trivs du med att arbeta självständigt, samtidigt som du är en person som är hjälpsam och ställer upp för att stötta andra. Vidare har du en analytisk förmåga samt är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Växjö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: controller, ekonom, ekonomi, bokslut, fakturering, projekt, bokslut, budget, prognos, uppföljning, analys, rekrytering, heltid, teknikkonsultbolag, teknik, Combitech, Växjö

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3559301