SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
CFO på Future Value

CFO

Future Value Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Aprilice har sedan 2012 haft en stark tillväxt och är idag Nordens ledande solcellsplattform. Aprilice är den största oberoende solcellsplattformen för materialinköp, installation och teknisk know-how. Bolaget omsätter idag över 1 Mdr och har över 150 anställda med huvudkontor i Täby. Aprilice vision är att påskynda övergången till ren förnybar solenergi genom att hjälpa sina kunder att växa snabbare. Idag hjälper de över 10 000 solcellsprojekt varje år med deras produkter och tjänster och har en fortsatt spännande tillväxresa framför sig. Läs mer på [ Link removed ]


Nu söker vi en affärs- och utvecklingsorienterad CFO som tillsammans med ledningsgrupp och övriga inom ekonomi vill vara en viktig nyckelspelare i denna resa.

Som CFO på Aprilice ansvarar du för den finansiella agendan i nära samarbete med företagets VD. Positionen är en del av företagets ledningsgrupp och verkar i en platt organisation med korta beslutsvägar. Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba i en entreprenöriellt präglad organisation och har stort intresse för verksamhetsstyrning och utveckling med fokus på finansiella risker. Du ska ha erfarenhet av att leda ett team, både på en strategisk och operationell nivå. Du ska även kunna leda arbetet i att skapa skalbara administrativa processer och rutiner som underlättar koncernens tillväxt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvarig för koncernens finansiella styrning
  • Leda och utveckla ett team om f n fyra personer
  • Riskanalyser kopplat till verksamhetens expansion
  • Utveckla analysarbetet och rapportering till VD och styrelsen
  • Ansvara för kvartalsrapporter och årsredovisning
  • Medverka i affärsutvecklingen och utveckling av affärsplanen
  • Ansvara för kontakt med banker och finansiärer, samt koncernens revisorer

På Aprilice erbjuds du en miljö med snabba beslutsvägar och en prestigelös miljö. Kontoret är placerat i Täby där du har möjlighet att nyttja ett toppmodernt gym som är öppet 24/7, med personliga tränare, bastu samt fri elbilsladdning på parkeringen.

Som person är du prestigelös, kommunikativ och har ett starkt eget driv. Du är analytisk och utvecklingsorienterad och trivs med att leda och motivera dina medarbetare till förändring. Du har erfarenhet av att aktivt bidra till bolagstillväxt och trivs i en snabbrörlig miljö. Du kommunicerar på svenska och engelska obegränsat, i såväl tal som skrift.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Aprilice AB med Future Value. För frågor kring tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Södermark på 0722- 11 83 63 eller [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: futurevalue2376