Jobbet Contract Manager till Green Cargo i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Contract Manager till Green Cargo i Stockholm publicerad av TNG Tech

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du intresserad av inköp, företagsekonomi och affärsjuridik? Till Green Cargo rekryterar vi en ny roll som Contract Manager!

Green Cargos inköpsavdelning växer och utökar teamet med en ny roll som Contract Manager. Här få du möjlighet att vara med på en förändringsresa där du som Contract Manager har en central roll i Green Cargos fortsatta arbete med inköp och avtalsstyrning. En perfekt tjänst för dig som vill jobba med avtal inom inköp och har ett stort intresse för att utveckla och kvalitetssäkra processen!

Här välkomnas du till ett team av kompetenta och engagerade kollegor som dagligen motiverar varandra att utvecklas och tänka nytt – Green Cargo förstärker det kompetenta teamet med ytterligare en medarbetare som ett led i att leverera järnvägslogistik i världsklass. Låter detta som en spännande tjänst för dig? Läs mer och sök jobbet idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Contract Manager på Green Cargo erbjuds du en varierande och utvecklande roll där du är ansvarig för Green Cargos leverantörsavtal. Du kommer ha många interna och externa kontaktytor där du definierar och kvalitetssäkrar avtalsprocessen.

Vi har ett positivt arbetsklimat, uppmuntrar varandra och drivs av att nå mål tillsammans för ett högre syfte – att göra en insats för hållbar och grön logistik!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Contract Manager kommer du ha ett samordnande ansvar över Green Cargos leverantörsavtal. Det innebär bland annat:

  • Kravställa och följa upp avtal med leverantörer
  • Leda och utveckla företagets avtalshantering inom inköp
  • Agera förhandlingsstöd
  • Tillsammans med företagets bolagsjurist utveckla nya och befintliga standardvillkor
  • Kategorisera och klassificera leverantörsavtal
  • Ha många kontaktytor både internt och externt med inköpare, finance, bolagsjurist, operations, kundorganisationen, IT och leverantörer 
  • Tillsammans med finansavdelningen säkra betalningsflöden, betalningsgarantier etc.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer vara en del i ett trevligt team som består av nya kollegor såväl som erfarna Green Cargo-medarbetare. Utöver ditt eget ansvarsområde som Contract Manager, kommer du vid behov, vara delaktig i och driva upphandlingar och förhandlingar inom de olika inköpskategorierna på Green Cargo.

Du rapporterar till Andreas som är Inköpschef på Green Cargo sedan årsskiftet och som har lång och bred erfarenhet av inköpsarbete. Andreas är en närvarande och aktiv chef som både kommer att leda arbetet i gruppen och den förändring som inköpsorganisationen genomgår. Andreas kommer även vara engagerad i egna inköpsprojekt.

Green Cargo sitter i lokaler centralt i Solna med närhet till kollektivtrafik. Tjänsten förväntas starta enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt.

VEM ÄR DU?

Vi ser att du som söker rollen Contract Manager har:

  • högskoleutbildning inom juridik, ekonomi
  • arbetslivserfarenhet av att jobba med avtal är positivt men inget krav
  • stort intresse av att utveckla företagets avtalshantering inom inköp

Då en stor del av leverantörsavtalen är tekniska är det meriterande om du har arbetslivserfarenhet från tekniska verksamheter eller ett brinnande intresse för teknik.

Som person är du duktig på att prioritera ditt arbete eftersom att du är ansvarig för att hantera många olika avtal. Vi tror att du är noggrann, har en känsla för detaljer och är lösningsorienterad. Då du har många interna och externa kontaktytor ser vi att du är duktig på att samarbeta och har en god kommunikativ förmåga på både svenska och engelska, eftersom arbetet sker på båda språken. Kan du även tyska eller rumänska är det meriterande men inget krav. 

 Varmt välkommen med din ansökan!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Referens

9DA5BD8EBABC4126BFB281CD502988C0

Om företaget

TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar. Vi rekryterar fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är en del av TNG, och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och hyr ut konsulter på många andra orter runt om i Sverige.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till