Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Contract Management Administrator till BMW Financial Services jobb i Sollentuna på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Contract Management Administrator till BMW Financial Services på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Contract Management Administrator till BMW Financial Services

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Sollentuna, Stockholms län Heltid

Framgången för BMW Group har alltid baserats på långsiktigt tänkande och ansvarsfulla beslut. Företaget har därför etablerat en ekologisk och social hållbarhet genom hela varukedjan, omfattande produktansvar och ett tydligt åtagande att spara resurser som en integrerad del av strategin.

Alla som arbetar inom BMW Group är stolta över att kunna leverera bilar, finansiella tjänster och kundupplevelser med högsta kvalitet. Deras kunder över hela världen är stolta över att köra en BMW. Vill du också vara stolt? Dela din passion med oss!Arbetsuppgifter

Som Contract Management Administrator hos BMW Financial Services kommer du att arbeta med kontraktshantering för BMWs nordiska verksamhet. Tjänsten är dynamisk då du utöver administrativa arbetsuppgifter även kommer ha stora kontaktytor internt på BMW samt gentemot BMW:s återförsäljare i Norden. Du ansvarar för att bidra till att BMW:s premiumtjänster håller hög kvalité och brinner för att ge förstklassig service. I rollen som Contract Management Administrator blir du en del av ett roligt, opretentiöst och högpresterande team, där du erbjuds en arbetsplats med ett starkt varumärke i en internationell miljö. Vi ställer stora krav men erbjuder också mycket i gengäld.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår:

  •  Administrering av leasing- och lånekontrakt samt 2nd level support till extern service provider
  • Säkerställa att våra kunder och återförsäljares krav uppfylls genom daglig kontakt via mail och telefon
  • Hantering av kontraktsändringar och överlåtelser av kontrakt
  • Övriga administrativa uppgifter tex kontrollrapporter, scanning och arkivering av kontrakt
  • Kontakt både internt och med BMW:s återförsäljare i Norden

Verksamheten är belägen i moderna lokaler i Sollentuna och du kommer att rapportera till Team Lead Contract & Commercial Finance.
Vem är du?


Vi söker dig med något års erfarenhet inom administration, ekonomi eller back office. Du har god systemvana och talar och skriver obehindrat på engelska och svenska. Som person är du strukturerad, noggrann och en god lagspelare. Vidare tror vi att du är driven, kvalitetsmedveten och trivs med att ge service.
Du erbjuds


Detta är ett konsultuppdrag via Jurek, med start enligt överenskommelse och som löper tills vidare. BMW sitter i moderna lokaler i Sollentuna/Silverdal med bland annat tillgång till gym och lunchmöjligheter. Du kommer tillhöra ett engagerat team och ges möjlighet att jobba i en bred, varierande roll med utvecklingsmöjligheter.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Evelina Thimper på [ Link removed ]  Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via [ Link removed ] .
Om BMW Group Financial Services


BMW Financial Services är BMWs eget finansbolag och ett helägt bolag inom BMW Group. Bolaget har lång erfarenhet av att finansiera BMW-bilar och kan BMW, bättre än något annat finansbolag. I dagsläget finansierar de miljontals bildrömmar runt om i världen och är en naturlig del av bilköpet. Kunden väljer sin BMW i första hand för att den är rolig att köra och inte för att det är roligt med finansiering och pappersarbete. Därför har BMW Financial Services sett till att det är enkelt och bekvämt att finansiera bilen hos dem.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 2EECFE5897C242378003EC45E1670E78