Jobbet Contract Administrator / Avtalsadministratör / Administratör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Contract Administrator / Avtalsadministratör / Administratör publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Detta är tjänsten för dig som vill axla en avgörande funktion hos ett globalt bolag inom finansbranschen. Vi söker dig som trivs med eget ansvar samt har ett öga för detaljer? Här ges du en möjlighet att utvecklas inom en administrativ roll i en händelserik arbetsmiljö.

Om företaget

Företaget är ett globalt bolag inom finansbranschen. Företaget erbjuder finansiella lösningar och bidrar till ökad lönsamhet samt ökad säljkraft hos företagets kunder. Här får du arbeta i en händelserik arbetsmiljö och bidrar till en informell och professionell atmosfär där alla uppmuntras till att skapa nätverk genom hela organisationen.

Arbetsuppgifter

Som Contract Administrator arbetar du primärt med att ge rådgivning, underhålla, aktivera och validera avtal. Ditt ansvar är att säkerställa att validering och aktivering sker i linje med företagets policys och gällande lagstiftning genom att kontrollera befintliga uppgifter och parter. Vidare har du daglig kontakt med partners och säkerställer en effektiv aktivering av kontrakt och avtalshandlingar samt betalning av leverantörsfakturor. Du ingår i ett team om 9 personer där ni stöttar och hjälper varandra.

Formella krav

• Avslutad eftergymnasial utbildning • Tidigare arbetslivserfarenhet av administrativt arbete, starkt plus om du besitter erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från finansbranschen • Du besitter god dator- och systemvana • Du uttrycker dig väl i både tal och skrift, på såväl svenska som engelska Vi tror att du som söker tjänsten trivs i en roll där du tar eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du trivs i en händelserik miljö och du uppskattar att samarbeta med andra. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt och ett öga för detaljer. Du vågar ta initiativ och får gärna dela med dig av nya sätt att lösa de problem och frågor som kan dyka upp i arbetet.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Start: Omgående Plats: Centrala Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Administratör, Administration, Contract Admnistrator, Avtalshantering, avtalsadministratör, kontraktadministration

Referens

2508301

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till