Jobbet Continuous Improvement Manager för uppdrag hos företag i Västerås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Continuous Improvement Manager för uppdrag hos företag i Västerås publicerad av ValueOne

Projektanställd-Visstidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

ValueOne söker en Continuous Improvement Manager till ett längre konsultuppdrag hos ett företag i Västerås. Uppdraget ska tillsättas snarast och pågår i ett år.

Om rollen

Uppdraget innebär att du ska utveckla strategier för att säkerställa effektiviteten hos företagets pågående kvalitets- och förbättringsprocesser på lokal och global nivå. Syftet är att skapa ökad kundtillfredsställelse, förbättrad lönsamhet och kvalitetsförbättring.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Driva och samordna arbetet med ständiga förbättringar.
  • Analysera produktionsdata och ta fram kalkyler och förslag på framtida aktiviteter och investeringar.
  • Koordinera, följa upp och utvärdera olika förbättringsinsatser och delta i projekt.
  • Löpande rapportera resultat och progress till företagsledningen.
  • Säkerställa riktlinjer och instruktioner för att driva standardisering.   
  • Samarbeta med kunder och övriga stakeholders för att säkerställa att kundfrågor åtgärdas och förbättringar görs.
  • Främja processerna inom affärsenheten, säkerställa användning av certifierade hanteringssystem. 
  • Se till att alla avdelningar inom affärsenheten är utbildade och använder de olika förbättringsverktyg som finns samt att lärdomar och bästa praxis samordnas, fångas och delas i verksamheten.
  • Säkerställa att ansvarsområdet är ordentligt organiserat och bemannat med rätt kompetens inom området.     
Din bakgrund

För att bli aktuell för uppdraget krävs att du har internationell erfarenhet av kvalitet och kontinuerligt förbättringsarbete, helst från ett större tillverkande företag.
•Rollen kräver dessutom god kunskap om ISO Standard (9000-serien) och praktisk erfarenhet av implementering i lokala ledningssystem. Du bör även ha kunskaper i processkartläggning och implementering samt övervakning och förbättring av processer.

God muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga är viktigt för rollen liksom erfarenhet av att leda projektarbete i en komplex industriell miljö. Vidare ser vi gärna att du har goda ledaregenskaper, en väl utvecklad analysförmåga, är självständig och har lätt för att motivera och interagera med andra.

Ansökan

Du är välkommen att skicka in din ansökan via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Uppdragen tillsätts löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så fort som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070 786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.


Referens

valueone1160

Om företaget

Vi utvecklar och effektiviserar er Supply Chain! Med vår bakgrund från ledande befattningar inom Supply Chain Management i olika organisationer förstår vi ert behov. I en snabbföränderlig värld med krav på att ständigt förbättra, effektivisera eller helt förändra Supply lösningar kan vi snabbt bidra till att lösa de situationer och utmaningar ni ställs inför. Vår uppskattade hands-on approach gör att vi kan rådge och snabbt tillgodose alla behov av process- och organisationsutveckling, resursstöd samt de rekryteringsbehov ni kan tänkas ha. Sedan starten 2009 har vi inom en mängd branscher framgångsrikt och utifrån olika behov genomfört flera hundra uppdrag inom våra tre verksamhetsområden: Verksamhetsutveckling, Interimslösningar och Rekrytering. ValueOne stödjer företag verksamma inom olika branscher och våra kunder är av alla storlekar och opererar såväl nationellt som globalt. Vårt ständigt växande Supply Chain Community med kompetenta konsulter och kandidater har bred erfarenhet från olika branscher och roller. Med vår specialistkompetens och operativa erfarenhet skapar vi ökad konkurrenskraft utifrån ert behov med särskilt fokus på Change Management och implementering. Så välkommen till ValueOne, vi ser fram emot möjligheten att utveckla och effektivisera er Supply Chain!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till