Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Continuous Improvement Engineer jobb i Helsingborg på Perstorp

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Continuous Improvement Engineer på Perstorp

Continuous Improvement Engineer

Perstorp Perstorp Heltid

Vårt Continuous Improvement team i Perstorp består av 5 ingenjörer och en tekniker som arbetar med förbättringsarbete på vår produktionssite.

Vi söker nu en ny medarbetare som ska leda större förbättringsprojekt med hjälp av metoder från Lean Six Sigma.

Utöver att leda projekt kommer du även att ansvara för att säkerställa potentialen i de förbättringsidéer och projekt som initieras, för att hjälpa siten att prioritera rätt.

I arbetsuppgifterna ingår även att coacha organisationen, till stor del bestående av underhållspersonal och skiftgående operatörer i våra fabriker, i arbetet med ständiga förbättringar och vara drivande i utvecklandet av vår förbättringskultur.

Vem är du?

Du har en ingenjörsutbildning på högskolenivå och några års erfarenhet av produktion inom processindustri.

Då vi använder metoder från Lean Six Sigma är det en stor fördel om du har utbildning inom detta område och erfarenhet av att arbeta med dina kunskaper praktiskt. Har du arbetat med förbättringsledning och projektledning är det också meriterande

Vissa delar av vår produktion ställer krav på utbildning inom Fodersäkerhet och HACCP så har du detta är det också ett plus.

Vi söker dig som gillar utmaningar och är lösningsorienterad. Att vara självgående och samtidigt stimuleras av att samarbeta med andra ser vi som en förutsättning för att trivas med rollen. Du kommer att ha mycket kontakter med personer i stora delar av Perstorporganisationen. Goda kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt är ett krav.

Att ta ansvar och göra rätt, att vi håller vad vi lovar och att vi ständigt vill göra bättre och smartare. Vi visar omtanke för varandra, för världen och leder med hjärtat. Det är viktigt för oss att du delar dessa värderingar för att lyckas i din roll.

Låter det intressant?

Har du frågor, kontakta gärna vår Continuous Improvement Manager Tony Persson på

+46435788078

Välkommen med din ansökan senast 2022-01-30.


Perstorp tror på att förbättra vardagen, så att den blir säkrare, bekvämare och mer miljövänlig för miljarder människor över hela världen. Som ett världsledande specialkemikalieföretag bidrar våra innovationer med väsentliga egenskaper till en mängd olika produkter som används varje dag, överallt. Du hittar oss i allt från din bil och mobiltelefon till vindkraftverksparken och den lokala mjölkbonden. Enkelt sagt, vi arbetar för att göra bra produkter ännu bättre, med en tydlig hållbarhetsagenda.

Perstorp grundades 1881, våra innovativa produkter och lösningar bygger på mer än 135 års erfarenhet och representerar en komplett kedja av lösningar inom organisk kemi, processteknik och applikationsutveckling. Perstorp har cirka 1 350 anställda och tillverkningsenheter i Asien, Europa och Nordamerika. Försäljningen år 2020 uppgick till 9.2 miljarder kronor.

Site Perstorp, belägen i södra Sverige, är en av Perstorpkoncernens största tillverkningsanläggningar som varit i drift sedan 1881. Bas- och specialpolyoler, formiater, organiska syror och formalin är de främsta produkter som tillverkas i Perstorp.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 1512406