Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Content and Social Media Manager till David JP Phillips jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Content and Social Media Manager till David JP Phillips på Academic Work

Content and Social Media Manager till David JP Phillips

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
David JP Phillips är en internationell talare och coach som haft presentationsteknik som yrke i 15 år. Hans TED X-föreläsningar har setts av miljoner och gjort honom till en internationell auktoritet i ämnet och han driver nu och har grundat ett av Sveriges ledande bolag inom presentationsteknik och kommunikation. Bolaget växer fort med möjligheter internationellt och därför söker de nu dig som är en fena på sociala medier och content till att kliva in i rollen som deras nya Content and Social Media Manager. Ta chansen att bli en del av ett tight team på ett bolag som har visionen om att bidra till en bättre värld genom föreläsningar kring kommunikation och att skapa välmående genom att bli ditt bästa jag.


Om tjänsten
Academic Work söker nu en Content and Social Media Manager till David JP Phillips AB. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos David JP Phillips. Din roll kommer att vara mycket bred där du till stor del kommer arbeta med att skapa en strategi för sociala medier och skapa innehåll som driver trafik till sociala medier så som TikTok, Youtube, Linkedin och Instagram. Du kommer vara ansvarig för sociala medier teamet bestående av en kameraman och copywriter där du har marknadsföringsansvaret och är med och planerar insatserna för hur David och varumärket ska synas på plattformarna. Du rapporterar direkt till CEO och COO i bolaget.

Bolaget utbildar människor i att nå en högre nivå än det vanliga gällande presentationsteknik, säljande och ledarskap genom deras egen, unika formel. De använder enbart tekniker som är vetenskapligt framtagna och bevisade att fungera enligt den senaste forskningen, lättillgängligt i föreläsningar och klasser. De har satsat mycket på sociala medier för att nå ut med sitt budskap och de har byggt en följarbas på YouTube med 200 000 följare, TikTok 1.8M och Instagram har vuxit till 38K.

Du erbjuds:

* Alla som arbetar hos David JP Phillips är starkt knutna till bolagets vision: att göra världen till en bättre plats genom kommunikation. De erbjuder en arbetsplats som värdesätter både hårt arbete och att ha kul på jobbet.
* Samtliga som arbetar inom organisationen utbildas i deras egna utbildningar, allt från självledarskap till presentationsteknik. De erbjuder även kompetensutveckling via externa källor för att konstant bredda teamets kunskapsnivå.
* En snabbrörlig arbetsplats där du uppmuntras att ta initiativ och komma med nya idéer och förbättringsförslag i en roll som är ny och därmed formbar där du får mycket ansvar och chans till utveckling

Arbetsuppgifter

* Leda arbetet för strategiframtagning, planering och implementering av sociala medier vilket innebär att planera strategin för hur David och varumärket skall synas på olika plattformar för att bäst bygga varumärket.
* Ytterst ansvarig för sociala medier där du har rätten för varumärkets räkning att knyta nya kontakter, samarbeten och ansvarar för att varumärket syns och återspeglas enligt bolagets vision.
* Koordinerar ditt arbete med sociala medier teamet och ha kontakt med säljteamet. Utanför organisationen knyter du kontakter med influencers, intressanta bolag, söker samarbeten och kommer även ha direkt kontakt med Davids följare.
* Du har ett öga för trender och du kommer rapportera på veckobasis kring detta och resultaten av kampanjer och aktiviteter.
* Vid speciella uppdrag följa med David på resor internationellt.

Vi söker dig som

* Du är i början av din karriär men med ett bevisat track record där du har ca 1 års erfarenhet av arbete med sociala medier och marknadsföring
* Du är duktig på design och videoklippning
* Behärskar svenska och engelska på en professionell nivå, både i tal och skrift och är noggrann med öga för detaljer i ditt skrivande. Detta är ett krav i och med att arbetsspråket hos dem är engelska.
* Besitter en god datorvana, samt goda kunskaper i Officepaketet
* Du har B-körkort och gärna tillgång till bil

Meriterande:
* Du har en avslutad högskoleutbildning exempelvis inom Kommunikation, medieteknik eller PR

Som person är du:

Självgående

Noggrann

Flexibel

Initiativtagande

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och vi ser gärna att du inkommer med CV och personligt brev och motiverar kring ditt intresse för tjänsten.

Övrig information

* Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, flexibla kontorstider där ibland tidiga mornar och sena kvällar förekommer för att matcha sociala mediers högtid
* Placering: Bruksvägen 9 Ramnäs, Västerås men vi söker även dig som bor i Stockholm med omnejd och kan resa till kontoret i Västerås
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
För mer info gå in på [ Link removed ] />
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15062092-SE