Jobbet Consultant Manager inom Finance till Academic Work med start i höst! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Consultant Manager inom Finance till Academic Work med start i höst! publicerad av Academic Work

Heltid
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Det bästa med mitt jobb är kombinationen av fantastiska kollegor och möjligheten att arbeta med olika spännande företag. Att dagligen coacha, vägleda och agera karriärpartner mot mina konsulter och kunder och därigenom bygga långsiktiga relationer är något jag finner mycket givande. I mitt team har vi dessutom en så fantastisk stämning där alla hjälper varandra och sprider positiv energi; något som gör att det är väldigt kul att gå till jobbet.

Så här beskriver vår kollega Caroline rollen som Consultant Manager (CM) och vad du kan förvänta dig om du blir del av Team Finance. Caroline kommer att gå hem på föräldraledighet och vi söker därför en vikarierande CM under hennes frånvaro. Vi söker dig som vill arbeta med rekrytering och som trivs med mycket eget ansvar i en affärsorienterad miljö. Du erbjuds en variationsrik roll inom ett affärsområde med stor potential och spännande kunder!

Våra Consultant Managers har ett stort intresse för andra människor och drivs av att skapa bra relationer till kunder, kandidater, konsulter och kollegor. En framgångsrik Consultant Manager triggas av att uppnå resultat och brinner för service. Att vara en partner till kunder innebär att du får utveckla din affärsmässighet där en del handlar om att hitta lösningar där alla parter är nöjda, både kunden, kandidaten och du själv.

Du kommer att ingå i vårt Finance-team som förövrigt består av sex Consultant Managers, en Talent Sourcer, ett gäng dedikerade assistenter samt vår engagerande teamleader Lina. Teamet, tillsammans med dig, arbetar med rekrytering inom t.ex. Compliance, Anti Money Laundring, Fraud Prevention, Business Controlling och Redovisning. Du välkomnas till ett team som präglas av äkta laganda, högt i tak och mycket skratt. En direkt följd av att det går bra för oss som kontor är att vi stadigt blir fler antal medarbetare internt vilket lett till att vi vuxit ur våra nuvarande lokaler och står inför en spännande kontorsflytt i början av augusti. Vi kommer därefter sitta i nyrenoverade och rymliga lokaler vid Norrtull.

Kandidatprofil

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat ansvar för följande områden:

* Rekrytering: helhetsansvar för rekryteringsprocessen av konsulter till dina kunder; från uppstart och genomgång av kravprofil, annonsering, selektering, intervjuer till presentation av kandidater till kund
* Personalansvar och ledarskap: ansvar för att vårda och utveckla relationerna med dina anställda konsulter, genom löpande dialog, möten och service men också tillhörande administration och tidrapportering
* Kundrelationer: att i nära samarbete med Account Managers vårda och utveckla samarbeten med kunder och självständigt driva merförsäljning

Vi är uppdelade i mindre team och även om mycket arbete sker självständigt är du tillsammans med teamet engagerad i era gemensamma mål, resultat och affärsområdets fortsatta utveckling och tillväxt.

* Har relevant akademisk utbildning; exempelvis personalvetare eller liknande
* Har arbetat hel-eller deltid inom bemannings- och rekryteringsbranschen
* Har körkort B

Då du arbetar i ständig dialog med kollegor, kunder, kandidater och konsulter är det ett krav att du behärskar svenska språket samt att du är bekväm i att även använda engelska i tal och skrift.

Vi vill att du motiveras av utmaningar och högt uppsatta mål och att du arbetar fokuserat för att uppnå resultat. Du bör också trivas med eget ansvar för att strukturera ditt arbete och att självständigt driva dina processer framåt i målets riktning. Du är lyhörd mot kunder, kollegor och konsulter och har tydligt affärsfokus i dina dagliga prioriteringar.

Vi vill att du delar vår ambition om att ständigt utvecklas, dela energi, inspirera och lyfta kollegor och deras prestationer. Till dig som vill lite mer - välkommen till oss. We reward ambition!

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Slutet av augusti 2018
* Omfattning: Vikariat ca ett år, heltid
* Placering: Stockholm Nord, beläget vid Norrtull
* Lön: Månadslön med en fast del samt en rörlig provisionsdel
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan Site nedan (Chrome!). Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att då ansökan sker via annan site kommer din ansökan inte att gå att följa via mina sidor.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på talentacquisitionsthlmnord@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15008841-SE

Liknande jobb

Key Account Manager till Alphabet, en del av BMW Group Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Partner Manager Stockholm Made for Sales
Internal Account Manager till Mettler-Toledo AB Stockholm Rubino Rekrytering AB
Säljare Belysning, Ecolux Stockholm Stockholm Rubino Rekrytering AB
Affärsdriven Key Account Manager Stockholm SalesOnly
Area Sales Manager Stockholm Hilti
Operations Manager, Finland Stockholm Skill
Process Manager till ATEA Stockholm Poolia
Enhetschef till Optimera Stockholm Säljpoolen
Chefsassistent till storbank Stockholm Brightby
ACCOUNT MANAGER TILL MANAGEMENT EVENTS Stockholm Academic Work
Nätverksrådgivare- Stockholm Stockholm Made for Sales
Project Manager Stockholm Nigel Frank International
Driven administratör till växande bolag Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
VD-assistent till globalt bolag i city Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
ÄR DU FUJITSUS NÄSTA AFFÄRSKONSULT? Stockholm Academic Work
Project Manager Field Quality Södertälje Scania

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till