Jobbet Consultant Manager inom Finance till Academic Work har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Consultant Manager inom Finance till Academic Work publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

"Som Consultant Manager får du möjlighet att styra din vardag utifrån vad du själv känner är bäst för dig och dina kunder och konsulter, lite som att driva ditt egna företag. Du stöter på nya situationer precis varje dag och just därför utvecklas du ständigt. Du får möjlighet att varje dag träffa nya människor och skapa fina relationer med både dina kunder, konsulter och kandidater vilket är riktigt kul! På Stockholm Väst kan du dessutom inte ha tråkigt. Vi är ett engagerat team som bryr sig om varandra och utmanar varandra om att ständigt bli bättre. Vi hittar också på mycket saker tillsammans allt i från middagar, AW:s och träningspass. Nu ser vi fram emot att få ytterligare stjärnor till oss".

Så här beskriver Ida Karlsryd varför hon trivs så bra i rollen som Consultant Manager och på Stockholm Väst. Nu söker vi dig som vill fortsätta utvecklingen tillsammans oss! Är du en engagerad partner för young professionals och kunder i behov av deras kompetens? Sök då tjänsten som Consultant Manager till Team Finance för start till hösten till Stockholm Väst.

Våra Consultant Managers har ett stort intresse för andra människor och drivs av att skapa bra relationer till kunder, kandidater, konsulter och kollegor. En framgångsrik Consultant Manager triggas av att uppnå resultat och brinner för service. Att vara en partner till kunder innebär att du får utveckla din affärsmässighet där en del handlar om att hitta lösningar där alla parter är nöjda, både kunden, kandidaten och du själv.

Som Consultant Manager inom affärsområdet Finance arbetar du med ett brett urval av kunder och typ av uppdrag. I teamet arbetar idag två Recrutiment Consultants, fem Consultant Managers, sju ambitiösa och duktiga deltidsassistenter samt en Team Manager, Josefin, som alltså även blir din närmsta chef. Tillsammans arbetar vi för att nå individuella och gemensamma mål och hela tiden bli lite bättre på det vi gör.

Som Consultant Manager får du introduktion till ditt affärsområde och kontinuerlig utbildning för att du ska känna dig trygg i din kompetens och därmed ha rätt förutsättningar för att lyckas i din roll. Du kommer självklart även att få stöttning av din Team Manager och övriga erfarna kollegor på teamet.

Kandidatprofil

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat ansvar för följande områden:

* Rekrytering: helhetsansvar för rekryteringsprocessen av konsulter till dina kunder; från uppstart och genomgång av kravprofil, annonsering, selektering, intervjuer till presentation av kandidater till kund
* Personalansvar och ledarskap: ansvar för att vårda och utveckla relationerna med dina anställda konsulter, genom löpande dialog, möten och service men också tillhörande administration och tidrapportering
* Kundrelationer: att i nära samarbete med Account Managers vårda och utveckla samarbeten med kunder och självständigt driva merförsäljning

Vi är uppdelade i mindre team och även om mycket arbete sker självständigt är du tillsammans med teamet engagerad i era gemensamma mål, resultat och affärsområdets fortsatta utveckling och tillväxt.

* Har relevant akademisk utbildning; exempelvis personalvetare eller liknande
* Har körkort B
* Det är meriterande om du även har arbetat hel-eller deltid inom bemannings- och rekryteringsbranschen

Då du arbetar i ständig dialog med kollegor, kunder, kandidater och konsulter är det ett krav att du behärskar svenska språket samt att du är bekväm i att även använda engelska i tal och skrift.

Vi vill att du motiveras av utmaningar och högt uppsatta mål och att du arbetar fokuserat för att uppnå resultat. Du bör också trivas med eget ansvar för att strukturera ditt arbete och att självständigt driva dina processer framåt i målets riktning. Du är lyhörd mot kunder, kollegor och konsulter och har tydligt affärsfokus i dina dagliga prioriteringar.

Vi vill att du delar vår ambition om att ständigt utvecklas, dela energi, inspirera och lyfta kollegor och deras prestationer. Till dig som vill lite mer - välkommen till oss. We reward ambition!

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Slutet av augusti alternativt början av september
* Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning med sex månaders provanställning
* Placering: St Eriksgatan 121, Stockholm
* Lön: Månadslön med en fast del samt en rörlig provisionsdel
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan Site nedan (Chrome!). Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att då ansökan sker via annan site kommer din ansökan inte att gå att följa via mina sidor.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på talentacquisitionsthlmvast@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15010548-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till