Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Compensation and Benefit Specialist job in Stockholm at Storytel Sweden AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Compensation and Benefit Specialist på Storytel Sweden AB

Compensation and Benefit Specialist

Storytel Sweden AB Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post 

Är du den vi söker?

Nu finns chansen för dig som får energi av att bygga och utveckla strukturer från grunden. Är du den som har hittat din nisch inom Compensation & Benefit och har erfarenhet av att utveckla konkurrenskraftiga ersättnings-paket? Vi söker nu dig som har värdefull erfarenhet och som kan ta Storytels vision vidare; nämligen att ligga i framkant när det kommer till kandidatattraktion, och där ersättningar och förmåner är en del av det arbetet.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Global Compensation & Benefit Specialist kommer du att arbeta brett inom området på både operativ och strategisk nivå. Du agerar expert och ansvara och arbeta med Storytels alla dryga 20 marknader gällande förmåner och ersättningar. Då rollen är helt ny på bolaget så kommer du att få chans att vara med och bygga från grunden, och dina arbetsuppgifter kommer att spänna över hela C&B-området. Det innefattar bland annat att du hanterar lönerevision och lönekartläggning, arbetar med benchmarks, incitamentsprogram och Storytels karriärtrappa, samt att du är med och bygger och utvecklar de mest attraktiva förmånspaketen på marknaden.Din profil

Du har erfarenhet av att arbeta brett inom hela C&B-området och du har tidigare arbetat i en global organisation. Nu är du nyfiken på att bygga upp en Compensation & Benefit funktion från grunden och med det, tillföra värde till hela organisationen. Du trivs inte i en förvaltande roll utan du drivs av ständig utveckling framåt, precis som dina kollegor på Storytel! Det är meriterande om du arbetat med incitamentsprogram och/eller arbetat mot en ersättningskommitté. Som person är du ständigt nyfiken på att utmana rådande strukturer och du mår bäst i ett bolag som är i förändring. Du är en skicklig kommunikatör då du i rollen har flera olika kontaktytor och du arbetar målmedvetet samt har ett tydligt people-perspektiv i allt du gör!

Om företaget

Storytel är en av världens största prenumerationstjänster för streaming av ljud- och e-böcker, och erbjuder över 700 000 titlar globalt. Vår vision är att göra världen till en mer empatisk och kreativ plats, med hjälp av fantastiska stories som kan delas och upplevas av vem som helst – var som helst och när som helst.

Storytels streamingverksamhet bedrivs under varumärkena Storytel och Mofibo. Storytels förlagsverksamhet sköts via ljudboksförlaget StorySide och ansedda nordiska förlag som Norstedts, People's Press och Gummerus.

Storytel har idag cirka 650 anställda och verkar på över 20 marknader runt om i världen och har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige.

Om Inhouse

Inhouse är ett konsultföretag inom organisationsutveckling, rekrytering och konsultlösningar. Vi är specialister inom Marknad & Kommunikation, Ekonomi, Business Services och HR. Vi som arbetar på Inhouse har varit verksamma inom dessa områden och vet vilka utmaningar våra kunder faktiskt har.

Övrigt/Vad händer nu?

Tjänsten är en anställning tillsvidare med sex månaders provanställning. Start så snart som möjligt efter sommaren! Låter det intressant? Ansökningarna kommer att hanteras löpande så vänta inte med din ansökan! Du behöver inte skicka med något personligt brev utan ditt CV räcker gott och väl. Vid frågor, kontakta rekryteringskonsult Jessica Johansson, [ Email address blocked ]

 

Rekommenderade jobb

Compensation and Benefit Specialist
Storytel Sweden AB Stockholm Heltid
Junior Business Controller sökes till Compass Group!
StudentConsulting Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Studerande varuplockare för extrajobb till butik i Stockholm
StudentConsulting Stockholms län - Stockholm Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201503