Jobbet Coachande Produktionsledare till Intra har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Coachande Produktionsledare till Intra publicerad av Norén & Lindholm

Heltid
Västerås
0,00kr/ år
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Intra är inne i en expansiv fas och det nyinvesteras i vår fabrik i Mölntorp. Vi behöver därför utöka antalet produktionsledare från en till två och söker nu dig som trivs på ett företag med korta beslutsvägar där du med ditt engagemang har stor möjlighet att själv påverka ditt arbete.

Intra i Mölntorp tillverkar designade diskbänkar i rostfritt stål och har en industrialiserad tunnplåtsbearbetning och en produktion i ständig utveckling. Vi har och kommer fortsätta investera i ny teknik och nya maskiner då det hela tiden krävs nya tekniker för att klara av att tillverka de allt mer designade diskbänksmodellerna.

I rollen som produktionsledare ansvarar du för den dagliga driften för vår produktion. I ansvaret ingår personalbudget, kvalitets- och leveransansvar. Du leder, utvecklar och entusiasmerar personalen samtidigt som du följer upp produktionens resultat. Du ska aktivt verka för att driva ständiga förbättringar inom ramen för Intras produktionssystem samt arbetar kontinuerligt med att analysera, utvärdera och vid behov korrigera i vår produktion så att våra kort- och långsiktiga mål infrias.

Vi söker dig med flerårig ledarerfarenhet där du verkat i en produktionsintensiv miljö hos en tillverkande industri, gärna inom tunnplåtsbearbetning. Du är van att arbeta med förbättringsprocesser, har goda kunskaper i Excel samt erfarenhet av något MPS-system, vi använder AX Microsoft. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

För att lyckas i rollen har du en god planeringsförmåga, är strukturerad och beslutsmässig. Ditt kvalitetstänk är högt samtidigt som du trivs med att lösa dagliga utmaningar som uppstår i produktionen. Ditt ledarskap präglas av tydlighet, högt engagemang samt att du är duktig på att motivera och coacha dina medarbetare. Vi förutsätter att du trivs med att vara synlig bland dina medarbetare ute i produktionen. 

Välkommen till oss i natursköna Mölntorp, mellan Eskilstuna och Västerås.

Om oss
Intra-gruppen är sedan 2007 en del av industrikoncernen Teka Industrial S.A. som är en av världens största tillverkare av diskbänkar och vitvaror med fabriker över hela världen. Intra-gruppen är marknadsledare i Skandinavien inom produktgrupperna diskbänkar och sanitetsutrustning i rostfritt stål och vi finns representerade i Sverige, Norge, Danmark och Holland. Intra-gruppen har stark fokus på design och är en internationell trendsetter inom sina produktområden. Läs mer på www.intra-teka.com

Låter detta intressant för dig?
Din ansökan registerar du på www.norenlindholm.se genom att klicka på knappen nedan, senast 25 maj. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Lisa Tojkander hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88. Intervjuer kommer att ske löpande så gör detta så fort som möjligt.

Är du intresserad av tjänsten men saknar tillfälligt CV? Med endast mobilen kan du snabbt och enkelt påbörja din ansökan. Visa ditt intresse så är chansen större att jobbet blir ditt!  

Välkommen!

Referens

norenlindholm1769

Liknande jobb

Montör till fordonsindustrin Eskilstuna Lernia
Produktionsplanerare Eskilstuna Unik Resurs

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Industri - tillverkning - maskin - Västerås).
Du kan avregistrera dig när som helst.