Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Coach till Randstad RiseSmart i Sundsvall jobb i Sundsvall på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Coach till Randstad RiseSmart i Sundsvall på Randstad AB

Coach till Randstad RiseSmart i Sundsvall

Randstad AB Sundsvall, Västernorrlands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Gav du dig in på HR-området för morgonmöten, spännande titlar och tjänstebil? 
Inte vi heller.
Vi gjorde det för att vi brinner för att ge människor meningsfyllda arbeten, en start i karriären 
– eller fortsättning på den som är. Vi gjorde det för att vi vill arbeta med modern HR-service, människor och utveckling hos och tillsammans med våra kunder. Vi gjorde det för att vi vill hjälpa organisationer, team och chefer att bli en ännu bättre version av sig själva


ansvarsområde.

Som coach hos RiseSmart coachar och stöttar du alla typer av deltagare, allt från enskild individ till chefer och team, i våra olika program, genom hela processer. Från att kartlägga kompetens, motivation och utmaningar, till att sätta upp kortsiktiga och långsiktiga mål för hur grupp eller individ skall nå en lösning som de är nöjda med. Du jobbar med Västernorrland och Jämtland som arbetsfält och rör dig på olika nivåer i olika typer av organisationer. Resor runt omkring i regionen förekommer. Utöver coachning på individ och gruppnivå håller du även i olika seminarier, workshops och utbildningar som även dom kan rikta sig mot olika målgrupper såsom chefer, medarbetare, HR och fack. Dessutom ser vi att du skapar kontakt med arbetsgivare för att vara uppdaterad på arbetsmarknaden och på de utmaningar som de ser framför sig.
– Kort sagt får du ett mångfacetterat uppdrag med stort ansvar, där den ena dagen sällan är den andra helt lik.


arbetstider.

Heltid, tillsvidare


kvalifikationer.

För att trivas och blomstra hos oss tror vi att du är en person som brukar beskrivas som att du har ”många strängar på din lyra”. Du är målinriktad, drivande och har ett positivt förhållningssätt i både med och motgång. Du har god självkännedom, trygghet i både dig själv och din kunskap (som du gärna delar med dig av i rollen som coach) och ser möjligheter i alla situationer. Du brinner för mötet med människor o och har en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta ansvar för sig själva och sin prestation. Du trivs med att tala inför grupper. Driv, lyhördhet och flexibilitet är egenskaper som värderas högt. Dessutom klarar du av balansen mellan att både kunna röra dig ledigt på ledningsgruppsnivåer i större organisationer och vara nyfiken och lyhörd inför mindre företags behov. Vi tror också att du känner dig bekväm i det digitala landskap som formas på arbetsmarknaden. Vi har ett tilltagande digitalt fokus och hos oss kommer möte med deltagare i framtiden ske allt mer digitalt – något du är positivt inställd till. 

  • Du har minst tre års erfarenhet av att arbeta som coach och därigenom erfarenhet av att coacha både individer som står både nära och långt ifrån arbetsmarknaden, chefer och grupper.
  • Avslutad universitets- eller högskoleutbildning inom något av följande: Arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut- eller socionomutbildning alternativt ICF-certifiering som coach eller motsvarande.
  •  Utöver kunskaper i hur man coachar och vägleder har du kunskap om teamutveckling, rekryteringsprocesser och arbetsmarknaden.
  • Då vi jobbar med både globala och lokala organisationer av olika storlek är förmåga att kommunicera tydligt på både svenska och engelska i tal och skrift ett krav.
  • Erfarenhet av att ha arbetet med många olika branscher är meriterande.
  • Körkort är ett krav.


ansökan.

2021-09-23 men observera att ansökningar hanteras löpande, tjänsten kan därför komma bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. 
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201357223