Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

CNC-programmerare/operatör till RUAG Space! jobb i Linköping på Professionals Nord Rekrytering AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
CNC-programmerare/operatör till RUAG Space! på Professionals Nord Rekrytering AB

CNC-programmerare/operatör till RUAG Space!

Professionals Nord Rekrytering AB Linköping, Östergötlands län Heltid

På RUAG jobbar du med rymden som arbetsplats med att utveckla och tillverka produkter och system för satelliter och raketer. Företaget arbetar tätt tillsammans med kunder över hela världen och är kända för sin höga standard och kvalité på sina produkter. Vill du vara med och utveckla framtidens rymdteknik? Då är det här tjänsten för dig. Sök tjänsten redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för RUAGs räkning en CNC-programmerare/operatör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult ute hos kunden. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [ Email address blocked ]

På RUAG i Linköping arbetar ca 140 personer med utveckling och tillverkning av dispensrar och separationssystem för bärraketer, bärande strukturer för satelliter och styrsystem för sondraketer. RUAG förser satellitbyggare och raketoperatörer i hela världen med kvalificerad utrustning. Hela rymdbranschen är just nu i en spännande fas av utveckling och tillväxt och vi söker nu dig som vill vara med på resan i en roll som CNC-programmerare/operatör.

Vad gör man som CNC-programmerare/operatör?
I tjänsten erbjuds du en spännande och bred roll. Primärt kommer du att programmera och köra maskinen. Styrsystemet i maskinen är Heidenhain och programmeringen sker i Catia V5. För dig med ledaregenskaper finns chansen att gå in i en mer ansvarstagande roll över hela CNC-funktionen på företaget. Arbetet innebär en mångsidighet och nära arbete med företagets olika avdelningar. RUAG har en 5 axlig CNC-maskin med stort arbetsområde på 4x4 meter. 


Vem söker vi till tjänsten?
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos RUAG Space. Vi ser att du är en person som gillar att ta stort ansvar. Du är dessutom en person som tycker om utveckling och ser möjligheterna. För att lyckas i denna roll ser vi vidare att du:

  • Har en utbildning med teknikinriktning på minst gymnasieingenjörsnivå eller motsvarande
  • Har erfarenhet av arbete i 3D-CAD/CAM miljö
  • Har goda kunskaper i ritningsläsning med toleranser, form och läge
  • Har goda kunskaper i engelska 

Har du erfarenhet av CATIA V5 och slutfört en programmeringsutbildning inom CNC är det mycket meriterande.

START: Omgående, eller när kan du?
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [ Link removed ]  

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 24B761591B4544349AF21216A69234CF