Jobbet CNC-operatör till kund i Vadstena har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

CNC-operatör till kund i Vadstena publicerad av Skill

Heltid
Vadstena
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning


Vi söker CNC-operatör till kund i Vadstena. Har du gått industritekniska med intrikning CNC eller motsvarande utbildning? Har du erfarenhet av att programmera samt ställa och köra en Mazakmaskin? Då kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som har gått industritekniska med inriktning CNC från gymnasiet eller motsvarande utbildning alternativt har erfarenhet av CNC-styrd maskinbearbetning. Vi ser gärna att du arbetat med svarv eller fräs tidigare. Vidare har du bra förståelse i ritningsläsning och har goda kunskaper inom programmering. Vår kund använder sig av styrsystem Mazatrol Iso och Heidenhain, vilket gör det fördelaktigt om du har arbetat inom något av detta sedan tidigare. I jobbet kan det förkomma truck- och traverskörning, därav är det meriterande om du har truck och/eller traverskort.

Din profil
Vi ser att du har tillräckliga kunskaper för att kunna verka självständigt. Du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner samt har en hög arbetsmoral. I det dagliga arbetet samarbetar du med erfarna kollegor. Vi ser också att du har körkort och tillgång till bil då du kommer att arbeta 2-skift. Du kommer arbeta som konsult hos vår kund i Vadstena, det är till att börja med en inhyrning om 6 månader med stora chanser till förlängning.

Ansökningsförfarande
Behovet är omgående och urval till tjänsten sker löpande så tveka inte att söka tjänsten redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Malin Åkerblom malin.akerblom@skill.se eller 072-143 93 32.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3156

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Industri - tillverkning - maskin - Vadstena).
Du kan avregistrera dig när som helst.