Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

CNC-operatörer sökes till kunduppdrag. En internationell koncern inom en unik bransch! jobb i Landskrona på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
CNC-operatörer sökes till kunduppdrag. En internationell koncern inom en unik bransch! på Lernia

CNC-operatörer sökes till kunduppdrag. En internationell koncern inom en unik bransch!

Lernia Landskrona, Skåne län Heltid

Om företaget

Att jobba som bemanningskonsult på Lernia är utvecklande och omväxlande. Du har samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare. Det ger dig unika möjligheter att känna efter vilken yrkesroll som passar just dig. Arbeta som uthyrd konsult eller bli rekryterad till något av alla de företag som vi samarbetar med. Vi täcker många branscher över hela Sverige. Våra konsulter är bland de nöjdaste i branschen – bli en av oss så förstår du varför.

Just nu söker vi CNC-operatörer till ett spännande företag i Landskrona!

CNC-operatörer (2-skift) till företag inom tillverkningsindustrin i Landskrona

Är du en strukturerad, noggrann och detaljorienterad person som drivs av att få ta eget ansvar och att vara en viktig medlem i teamet? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som CNC-operatörer hos Lernia Bemanning vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Om rollen som CNC-operatör

Du kommer att arbeta hos ett internationellt, globalt och marknadsledande företag som är verksamt inom  tillverkningsindustrin. Inledningsvis kommer ditt uppdrag att vara i sex månader, men om alla parter är nöjda med samarbetet kan du antingen bli överrekryterad eller få förlängt uppdrag. Du kommer först och främst att ladda maskinerna och ställa in dem med rätt verktyg, läsa ritningar och kontrollera att arbetet utförs rätt. Du kommer även att ställa in och rigga CNC-maskiner, kontrollmäta och avsyna detaljer och arbeta med kompensering och kontrollmätning. 

Du kommer jobba bl. a vid Makino a81 nx flerop för fräsbearbetning, kopplade till ett Fastems FMS system med stora verktygsmagasin för hög flexibilitet och kapacitet.

Okumas eget styrsystem och Fanuc styrsystem förekommer.

Arbetet är förlagt på 2-skift.

Är du rätt person för jobbet?

Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring mot det bättre. Vi söker efter ytterligare drivna, organiserade och engagerade kollegor. Vi ser gärna att du har minst två års erfarenhet av CNC-svarvning, ritningsläsning  och har god generell förståelse för CNC-svarvning, kontrollmätning och kompensering. Vi ser gärna att du är utbildad till CNC-operatör och har erfarenhet av fräs i flerop. Du orienterar dig vant på ritningar och i utförandet av mätkontroller.

Kontaktuppgifter och ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Sandqvist på telefonnummer: 072-254 11 25 eller via e-post: [ Link removed ] . Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Sista ansökningsdag är 2021-12-12. Vi kan dock komma att tillsätta tjänsten redan innan ansökningstiden passerat, så välkommen med din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 155259