Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

CNC-operatörer för praktik på Scania Södertälje - boende finns! jobb i Södertälje på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
CNC-operatörer för praktik på Scania Södertälje - boende finns! på Lernia

CNC-operatörer för praktik på Scania Södertälje - boende finns!

Lernia Södertälje, Stockholms län Heltid

Har du utbildat dig till CNC-operatör men inte haft möjlighet att få praktik/APL? Skulle du vilja arbeta inom CNC hos Scania i Södertälje i framtiden? Då finns en chans här för dig då vi till hösten kan erbjuda praktikplatser!

Parallellt med att Scania söker CNC-operatörer för direktanställning, erbjuder de också praktik - som kan leda till arbete efter praktiken. 

Scania letar efter CNC-operatörer med energi och motivation till att driva och utveckla både sitt eget och teamets arbete framåt. Har du ett stort tekniskt intresse och är den ansvarstagande typen? Då är du helt rätt för oss!

Scania kan nu hjälpa till med boende för dig som bor minst 10 mil ifrån Södertälje och är villig att flytta, då det finns lediga lägenheter. Under praktiktiden bekostar Scania ditt boende!

Arbetsuppgifter

Du blir en del av ett team där du bidrar med din unika erfarenhet, kunskap och personlighet.

Maskinparken består av moderna fler operationsmaskiner för svarvning, fräsning, slipning och härdning. Arbetet består av tillverkning av detaljer till växellådor, motorer och axlar inom Scanias produktion. Du använder olika styrsystem så som Fanuc och Siemens och arbetar både med svarvning, fräsning, riggning och kontrollmätningar. Tillsammans med ditt team kommer du att ansvara för hela produktionslinan. Utöver dina sedvanliga arbetsuppgifter kommer du att delta i Scanias ständiga förbättringsarbete där du kan komma med idéer och förslag för att utveckla produktionen.

Du kommer även jobba med riggning av CNC-maskiner; skärande bearbetning med 4 och 5-axliga maskiner; och kontrollmätningar med hjälp av ritningar och handburna mätinstrument.

Formella krav

- Grönt certifikat inom CNC

- Du behöver vara arbetssökande och få praktik beviljat av Arbetsförmedlingen 

ELLER

-Tillhöra en utbildning där skolan beviljar din praktik

Svårighetsgraden i arbetsuppgifterna kräver att du antingen har jobbat inom yrket och/eller gått din utbildning de senaste fem åren. Det är också viktigt att du har god kunskap i svenska i både tal och skrift. Du behöver ha möjlighet och vilja att jobba 3, 4 eller 5-skift. 

Erfarenhet av yrket, truckkort och traverskort är meriterande.

 

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Praktik under 8 veckor/Heltid/Södertälje

Praktikstart

Praktiken är beräknad att starta v42 eller enligt överenskommelse.

Information

I denna process står Lernia Bemanning för rekryteringsarbetet, om du blir anställd efter praktiken  blir du anställd direkt av Scania. Vid direkta frågor gällande processen, kontakta rekryteringsansvarig Hanna Karlsson på [ Email address blocked ]

Alla ansökningar behöver ske direkt på annonsen, vi godtar inga ansökningar till exempel via mail. Bifoga gärna kopia på; Grönt certifikat, utbildningsintyg inom CNC, svenskt pass/uppehållstillstånd samt två aktuella referenser i din ansökan. Spela gärna in kort videopresentation på dig själv- följ instruktionerna i ansökan. 

Scania ser gärna kvinnliga sökanden.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Praktikplatserna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag! 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 160324