Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

CNC-operatör till VSM i Kungsåra jobb i Västerås på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
CNC-operatör till VSM i Kungsåra på Randstad AB

CNC-operatör till VSM i Kungsåra

Randstad AB Västerås, Västmanlands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Som CNC-operatör erbjuds du ett omväxlande och intressant arbete i ett familjärt bolag strax utanför Västerås. Du får chans att arbeta med ett glatt gäng kollegor i ett sammansvetsat team. Här kommer du att arbeta med bäddfräs som huvuduppgift men kan på sikt utvecklas inom andra områden. Tjänsten kommer att inledas som en konsultlösning med goda ambitioner att kunna erbjudas anställning direkt hos kund.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


ansvarsområde.

Den huvudsakliga uppgiften är att manövrera 1 st av VSM´s bäddfräsar. Där kommer du att arbeta självständigt med övervakning, bearbetning och programmering. Traverskörning kommer även att förekomma.


arbetstider.

Heltid, dagtid måndag-fredag


kvalifikationer.

I denna tjänst är det ett krav att du har:
  • Körkort
  • Ritningsläsning
  • Traverskort

För att du ska trivas och axla denna tjänst så tror vi att du har några års arbetslivserfarenhet som CNC-operatör. Det är meriterande om du har utbildning inom CNC (med certifikat) eller verkstadsutbildning, men inget krav. Har du även arbetat i system såsom Monitor och Heidenhain är detta ett plus. Personlighetsmässigt är du en öppen och framförallt en ambitiös person som har viljan att lära dig, samtidigt som du kan bidra med dina kunskaper. Du är intresserad och driven i ditt arbete. Vidare har
du god samarbetsförmåga men kan även arbeta självständigt med dina uppgifter. En social person som trivs att arbeta i en mindre grupp kommer att känna sig hemma här. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


erfarenhet.

Tidigare erfarenhet som CNC-operatör.


ansökan.

2021-01-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Catarina Wieselgren, [ Email address blocked ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201370815