Jobbet CNC-operatör till Sulzer Pumps har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

CNC-operatör till Sulzer Pumps publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Är du utbildad CNC-operatör? Då har vi nya utmaningar för dig på ett spännande företag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Sulzer Pumps.

Om företaget

Sulzer är ett globalt ledande företag inom utveckling och leverans av centrifugalpumpar och dränkbara pumpar till kunder inom områden som olja, gas, vatten, vattenrening, gruvdrift, pappersindustri och liknande. De tillhandahåller en utmanande och givande arbetsmiljö där mångfald är värderad som nyckelfaktorn till framgång. Sulzer erbjuder en intressant och mångsidig tjänst i en internationell arbetsmiljö med goda möjligheter och förutsättningar för vidare utveckling. Deras huvudkontor ligger i Vadstena och de har även kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm samt servicecenters i Vadstena, Göteborg, Årsta, Karlstad och Arlöv. Den här tjänsten är placerad i Vadstena.

Arbetsuppgifter

I rollen som CNC-operatör kommer du att ha ansvar över din egen maskin med support av arbetsledare och kvalitetsavdelningen. Det innefattar även dagligt underhåll av maskinen. Du bearbetar, kontrollerar och mäter detaljer. Vidare gör du även mindre ändringar i NC-program samt avrapporterar i SAP. Merparten av detaljerna är gjutna ämnen i syrafast och gjutjärn. Beroende på tidigare erfarenhet kan skiftgång bli aktuellt.

Formella krav

• Utbildad CNC-operatör samt några års praktisk erfarenhet • Kunskap i ritningsläsning • Handhavande av samt kunskap i mätteknik • Erfarenhet av Siemens styrsystem • Meriterande med erfarenhet av Fanuc styrsystem • Goda kunskaper i svenska i tal och i skrift • Truckkort är meriterande För att trivas i rollen ser vi att du har ett genuint intresse av teknik och mekanik. Som person är du ansvarstagande vad gäller att planera dina arbetsuppgifter samt lösningsorienterad i ditt arbete. Vidare ser vi att du är kommunikativ, samarbetsvillig och självgående. Utöver det är du praktiskt lagd med en god analytisk förmåga.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Start: Enligt överenskommelse Plats: Vadstena Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: CNC-operatör, CNC, Vadstena, processindustri, industri, styrsystem, truckkort

Referens

2790601

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till