Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

CNC-operatör till Nova Industri i Boden! jobb i Boden på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
CNC-operatör till Nova Industri i Boden! på StudentConsulting

CNC-operatör till Nova Industri i Boden!

StudentConsulting Boden, Norrbottens län Heltid
Är du en erfaren CNC-operatör med tidigare erfarenhet av programmering i Mastercam? Vill du utvecklas i rollen och vara med i utvecklingen av Nova Industri? Då är det här rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Nova Industri är ett serviceföretag med verksamhet i Kalix och Boden. Vi erbjuder allt från konstruktion och produktion till service och montage och vårt arbetsområde sträcker sig över hela länet. Nova industri hjälper till med konstruktionen och lyssnar till kundens behov samt förfrågan, ibland till en mer effektiv lösning ur ett kostnads-, kvalitets – och miljöperspektiv. Nova Industri i Boden behöver nu förstärka sin verksamhet med en CNC-operatör. I rollen som CNC-operatör på Nova Industri kommer du arbeta med CNC-maskiner inom verkstadsbranschen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

- Hantering av stora svarvar och fräsar
- Arbete med legotillverkning
- Programmering av maskinerna i Mastercam

Detta söker vi:

Vi söker dig som är utbildad CNC-operatör och som har några års arbetslivserfarenhet inom området, med fördel inom verkstadsindustrin. Du har tidigare erfarenhet av programmering i Mastercam och goda kunskaper inom CNC-bearbetning samt AutoCad. Du har ett intresse för IT/teknik och trivs med att arbeta självständigt, flexibelt samt att snabbt hitta lösningar på problem.

Det här är en direktrekrytering som innebär att rekryteringsprocessen sker genom StudentConsulting, men du blir anställd direkt hos Nova Industri i Boden! Vid frågor är du välkommen att ta kontakt med ansvarig rekryterare, Louise Lundbäck, via mejl [ Email address blocked ] . Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag, urval sker löpande!

Sökord: CNC-operatör

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade jobb

CNC-operatör till Nova Industri i Boden!
StudentConsulting Boden Heltid
Maskinoperatör sökes till spännande företag i Lund!
StudentConsulting Gävle Heltidsanställd
Operatör sökes till Novael i Åtvidaberg!
StudentConsulting Åtvidaberg Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58355