Jobbet CNC-operatör till Force Measurement har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

CNC-operatör till Force Measurement publicerad av ABB

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Du blir en del av Force Measurement i Västerås. Force Measurement är en fabrik med globalt ansvar för produktion, utveckling, försäljning, service och marknadsföring. Vi erbjuder kunderna pålitlig utrustning för mätning och styrning inom metall-, pappers- och marina tillämpningar. Våra produkter är designade för att förbättra produktivitet, styrning och kvalitet.


Vi söker en person med kunskap inom fräsning i CNC-styrda maskiner. Det är meriterande om du har erfarenhet av rundslipning. Tjänsten hos oss innebär alla moment för mekanisk bearbetning t.ex maskinställarbete, riggning, verktygsuppsättning och operatörsunderhåll. Man kommer även att sköta kapsåg, ugnar, djupkylning och bläster. Vi ser gärna att man är beredd att utveckla sig internt i vår förädlingskedja, då det skapar bättre helhetsförståelse och ökar kvalitetsmedveten-heten.

Vidare är det viktigt att man är en lagspelare som är beredd att ”hoppa in” där man för tillfället behövs för vi ska kunna uppfylla våra löften till kund. Vi arbetar med verksamhetsutveckling och alla förväntas ta en aktiv roll för att förbättra våra processer och bidra till ökad kundnöjdhet.Krav:

Du ska vara en erfaren CNC-operatör och vara van vid allt från verktygsbyte, programmering, ställa och rigga i fleroperationsmaskiner. Vana av programmen Fanuc och Siemens, är meriterande. Vi söker dig som har ett eget driv och som jobbar bra, både i grupp och på egen hand.
Du sätter en ära i att göra rätt kvalitet, ta ansvar och leverera resultat. I vår produktion är det stort fokus på hälsa och säkerhet, där alla bidrar till en hälsosam arbetsplats som ständigt förbättras.

Du behöver kunna kommunicera på svenska och engelska i både skrift och tal. Truck och traverskort samt kunskaper i SAP är meriterande. Arbetet innebär 2-skift. ABB värdesätter jämlikhet och mångfald, vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.Ytterligare information

Rekryterande chef, Henrik Melin, +46725-61 40 60, svarar gärna på frågor rörande tjänsten. Fackliga representanter – IF Metall: Bo Larsson, +4621-32 18 34 Alla övriga frågor hänvisas till rekryteringskonsult, Tomas Östman +4672-506 69 55.

Välkommen med din ansökan senast 27 januari, 2019. Vi behandlar endast ansökningar som innehåller samtliga dokument: CV och personligt brev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna tjänst. Urval och intervjuer görs löpande.

Referens

SE67057518_E1

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till