Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

CNC-operatör svarv och fräs jobb i Stockholm på Rätt Bemanning & Rekrytering

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
CNC-operatör svarv och fräs på Rätt Bemanning & Rekrytering

CNC-operatör svarv och fräs

Rätt Bemanning & Rekrytering Stockholm, Stockholms län Heltid
Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi CNC-operatörer inom svarv och fräs till flera kunder i Örebrotrakten. Vi söker dig som har CNC-utbildning och kan programmera, verktygskompensera bearbetade detaljer i de vanligaste förekommande styrsystemen. Som CNC-operatör ska du vara van med ritningsläsning, programmering och behärska kontrollmätning obehindrat. Du ska kunna jobba kvalitetsmedvetet. Intervjuer sker löpande och anställning omgående, så sök redan idag.

Din profil
Vi lägger stor vikt på hur du är som person, då du kommer ingå i ett team. Du har god samarbetsförmåga, men även förmåga att arbeta självständigt mot uppsatta mål. Du är ansvarsfull med stort ordningssinne.. Vi ser gärna att du har erfarenhet från bearbetning eller en bra utförd praktik i CNC- utbildningen. Om du vill utveckla dig själv i din roll som CNC-operatör så finns goda möjligheter på de här företagen eftersom det är ett omväxlande arbete.

Om oss
Som konsult hos oss på Rätt Bemanning & Rekrytering är du en viktig del av vår verksamhet och vårt ansikte utåt hos kunden. Vi finns alltid nära våra konsulter; är tillgängliga och lyhörda. Vi är noga med att våra konsulter känner sig sedda och hörda. Vi vill att du ska trivas både hos oss och på din arbetsplats. Vi som arbetar på Rätt Bemanning & Rekrytering har själva varit verksamma, ofta i ledande befattning, i de områden vi arbetar inom. Vår specialistkompetens i kombination med många års erfarenhet gör att vi kan garantera att du får Rätt person med Rätt kvalitet på Rätt plats, oavsett om det gäller bemanning eller rekrytering, inom såväl privat som offentlig sektor.

 

Rekommenderade jobb

CNC-operatör svarv och fräs
Rätt Bemanning & Rekrytering Stockholm Heltid
CNC-operatör
Rätt Bemanning & Rekrytering Örebro Heltidsanställd
CNC - operatör till Cytiva i Umeå
Lernia Umeå Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 116