Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

CNC-operatör sökes till Nässjö! job in Nässjö at Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
CNC-operatör sökes till Nässjö! på Uniflex

CNC-operatör sökes till Nässjö!

Uniflex Nässjö, Jönköpings län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Jobbeskrivning
Uniflex Höglandet hjälper nu ett företag i Nässjö att hitta CNC-svarvare. Svarveriet består idag av 8 CNC-svarvar samt 29 automatsvarvar. Företaget befinner sig nu i ett expansivt skede och söker därför fler operatörer. Som operatör är du mekaniskt duktig och har vana av att jobba såväl självständigt som i grupp. Vi tror att du har erfarenhet från antingen automatsvarvning eller CNC-svarvning. Operatörens ansvar är idag att både ställa maskiner, underhålla, göra verktygsval samt tillverka. Hos företaget du kommer att arbeta på får du ta del av hela processen och du får därmed ett mer kreativt och omväxlande arbete än på många andra företag. Start: Omgående

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är utbildad och erfaren inom CNC-maskinbearbetning som svarvning och fräsning. För att trivas i rollen bör du som person ha lätt för att samarbeta och drivas av att lära dig mer och utvecklas. Du är noggrann med kvaliteten och strävar alltid efter att göra ett bra jobb. Vidare tror vi att du är ordentlig och har en vilja att utvecklas tillsammans med företaget. Kan detta vara något för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

CNC-operatör sökes till Nässjö!
Uniflex Nässjö Heltid
Montörer till Jönköping
Randstad AB Jönköpings län - Jönköping Deltidsanställd
Ej angett
Ta chansen! Gå vår industriutbildning i sommaren som kan leda till ditt nya jobb i Vimmerby!
Lernia Kalmar län - Hultsfred Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 54627