Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

CNC-operatör sökes till LEAX Group i Köping jobb i Eskilstuna på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
CNC-operatör sökes till LEAX Group i Köping på Randstad AB

CNC-operatör sökes till LEAX Group i Köping

Randstad AB Eskilstuna, Södermanlands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Som CNC-operatör erbjuds du ett omväxlande och intressant arbete i ett familjärt bolag. Du får chans att arbeta med ett glatt gäng kollegor i ett sammansvetsat team.  I arbetsuppgifterna som CNC-operatör ingår svarvning, fräsning, slipning och kuggfräsning. Långsiktigt kan utvecklingsmöjligheter erbjudas inom företaget. Tjänsten kommer att inledas som en konsultlösning med goda ambitioner att på sikt kunna erbjudas anställning direkt hos kund.

LEAX Group är en snabbväxande, privatägd, företagsgrupp med ursprung i Köping. De är en legotillverkare av axlar och kugghjul i volymer från 1 st. som prototyp till 120 000 st./år. Kunderna finns framför allt i fordons och gruvindustrin. LEAX arbetar kontinuerligt med att utveckla deras arbetsmiljömässiga standarder för att vara ett föredöme för deras anställda, kunder och övriga intressenter.

Som konsult har du samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.


ansvarsområde.

Som CNC-operatör arbetar du med svarvning, fräsning, slipning och kuggfräsning. LEAX har både högt automatiserade flöden och handladdade maskiner för småvolym. 


arbetstider.

Heltid, skiftgång, måndag-fredag. 
Förmiddagsvecka, måndag-fredag 05:48-13:30.
Eftermiddagsvecka: måndag-torsdag:13:30-21:30 samt fredag: 13:30-18:00.


kvalifikationer.

För att du ska trivas och axla denna tjänst så tror vi att du har minst 3 års arbetslivserfarenheter som CNC-operatör. Det är meriterande om du har utbildning inom CNC (med grön eller blått certifikat) eller verkstadsutbildning, men inget krav. 

Personlighetsmässigt är du en öppen och framförallt ambitiös person som har viljan att lära dig, samtidigt som du kan bidra med dina kunskaper. Du är intresserad och driven i arbetet. Vidare har du god samarbetsförmåga men du kan även arbeta självständigt med dina uppgifter.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


erfarenhet.

Tidigare erfarenhet som CNC-operatör.


ansökan.

2021-10-03, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: Catarina Wieselgren, [ Email address blocked ] . 
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201358479